mandag 11. april 2011

Kaffe? The?


Over "kaffebenken" på kjøkkenet (vi har en egen benk på den ene siden av kjøkkenet, der kaffetrakter, vannkoker mm er plassert) har jeg endelig fått hengt opp de fine bokstavene jeg bestilte for sånn ca 6 mnd siden. Bokstavene er fra Design Letters som finnes i flere fine farger - selv falt jeg for kombinasjonen sort og oransje.


Teksten måtte selvsagt gjenspeile plasseringen, så det ble Kaffe/The (det store spørsmålet var en stund hvorvidt man skriver te med 'h' eller ei). Og opphengingen: Lekende lett, det følger nemlig med små White Tack (litt som tyggegummi som du varmer mellom fingrene og fester på baksiden - bare å henge på veggen, uten merker...).
Linjal? Vater? Næhæhei - jeg brukte en bok som jeg la inntil hjørnet, det fungerte som begge deler og monterte bokstavene på kanten.

Bokstavene koster forøvrig kr 39/stk og er kjøpt hos Høstbarn - jeg kjøpte de på nettbutikken (fri frakt på Design Letters), men vet av erfaring at de har en koselig butikk på Majorstua også *besøkes når jeg er på storbyferie hos mamma som bor ett kvartal unna*.

Dersom du syns det har vært stille på bloggen lenge, så har det sin forklaring: Jeg har de siste to ukene holdt på å pusse opp på bygdas grendehus - det blir fantastisk bra!

4 kommentarer:

 1. Kjempestilig!! Gøy å se de hos deg, eg har lenge tenkt på å få tak i noen sjøl. Nå tror eg nesten eg må bestilla de :-)

  SvarSlett
 2. Hvor mye arbeid blir det å holde disse ren? Kan tenkes det blir en del fett og smuss på de over tid? Eller har du en skikkelig overdimensjonert kjøkkenvifte ovenfor komfyret? ;)

  SvarSlett
 3. Herbert:
  Blir ikke så vanskelig - dette er nemlig på motsatt side av kjøkkenet enn komfyren. Vanlig støv blir vel behandlet som ellers her: Oversett ;-)

  SvarSlett

LinkWithin