torsdag 21. april 2011

Babyteppe i gladfarger


Den som sier at babytepper må være i pastellfarger får nok kaffen i vrangstrupen her, for dette er et skikkelig gladteppe! Strikket i ikke mindre enn åtte forskjellige farger (dersom man teller hvitt som farge)...


Igjen er teppet basert på Pickles Sikk-sakk-teppe, denne gangen la jeg opp 169 m (der 4 m på hver side, tilsammen 8 m, er kantmasker) og også denne gangen har jeg strikket kastene vridd for å unngå store hull. Alle stripene er 5 riller (altså 10 pinner) og gjentatt to ganger - hvitt er den eneste fargen som går igjen tre ganger.

Teppet ble etter vask og lett blokking (strekking av plagget til ønsket form og størrelse) ca 80 cm bredt og 120 cm langt: En perfekt størrelse for babytepper.

Essensielle fakta:
Mønster: Litt omgjort Sikk-sakk-teppe fra Pickles
Garn: Dale Garn babyull i 8 ulike farger
Pinner: 2,5 mm
Se mer informasjon om teppet mitt her på Ravelry.

Et lite PS-hipp-hurra er at alt garnet er fra garnlageret; som med dette prosjektet har blitt vel 250 g lettere (ca et halvt nøste av hver farge gikk med).

4 kommentarer:

 1. kjempe fint! Likte fargene :) og alt som brukes fra lageret er ett pluss! Ha en flott påske!

  SvarSlett
 2. Hei.
  Kjempe fint babyteppe du har laget, kjempe fine farger du har med og jeg likte fargene veldig godt. Ønsker dæ en kjempe fin påske.

  SvarSlett
 3. Hihi, jeg er ikke av dem som sverger til pasteller i barnetekstilene, så jeg hadde vært overlykkelig for et slikt barnevognsteppe. Kjempekult!

  SvarSlett
 4. Imponerende restegarnsbruk! Også så lekkert med friske farger! :)

  SvarSlett

LinkWithin