fredag 15. april 2011

Den ultimate uro...

Vakker babyuro funnet på Etsy - fra butikken PinkPerch
Jeg har flere i bekjentskapskretsen som venter smått... og strikkeriet er godt i gang. Men så drømmer man seg bort (ja, for man har jo bare en diger treåring selv - ingen liten babis) i alt som er fint til disse små. Blant annet uroer..... Det finnes mange fine man kan kjøpe - og mange enda finere man kan lage. Her er et lite knippe fra begge kategorier.

Leaping Rabbits Mobile
Jeg kom over denne skjønnheten laget i leire fra den Nederlandbaserte ETSY-butikken ARTISANIEeurope. Vakker. Enkel. Men muligens mest for å tilfredsstille mors behov for minimalistisk uttrykk? Tja, hva så...?
Jeg synes også at IKEAs uro Leka Cirkus (til fantastiske kr 65) er flott - jeg vil tro at fargene appellerer til liten og stor.

Av stoffrester kan du lage denne vakre uroen
På denne bloggen kommer man ikke unna noen gjør-det-selv varianter. Hva med denne fantastisk vakre uroen her? Fremgangsmåte finner du her hos utrolige the red thread.

Sy disse vakre fuglene - antall og oppheng velger du selv
Du kan også sy denne fuglen som kan monteres på en gren eller hengende i tråder. Vakre er de uansett. Les mer om uroen her hos Spool og last ned fuglemønsteret her.

Strikk en fugleuro - gratismønster fra Knitty
Man kan selvsagt strikke en uro, mønsteret til denne fugleuroen finner du herKnitty - helt gratis og alldeles uimotståelig.

Denne nydelige uroen er funnet hos den bloggeren Melilab
Skulle du, i motsetning til meg, være en racer på hekling kan jeg anbefale denne versjonen funnet inne hos Melilab (fant ingen henvisning til mønster, men nydelig er den i hvertfall).

Kykkelikvekk vognleke kan ved å endre oppheng endres til en uro - fra Pickles
Du kan også nålefilte en uro, f.eks disse yndige figurene fra Pickles. Jeg har selv laget noen varianter inspirert av disse og det er virkelig morsomt (se innlegget her).

Så gjenstår det å se om man får laget noen - men det er uansett deilig å bli inspirert.....

2 kommentarer:

  1. Himmel og hav! Bokstavelig talt! Fisker i lufta! Råstilige heklede fisker som uro! Takk for inspirasjon - bare synd heklenåla ikke appellerer til meg :) God påske!

    SvarSlett
  2. De heklede fiskene kunne jeg tenkt meg å lage! De var nyyyyydelige. Synd det ikke var oppskrift å finne... :(

    SvarSlett

LinkWithin