torsdag 12. august 2010

Med list og lempe

Billedlist i entréen
Om ikke akkurat med list og lempe, så er det i hvertfall ganske lurt: Billedlist! Jeg kjøpte i dag to stk 80 cm lange billedlister på Bohus, til den nette sum av kr 119/stk. Siden gangen er 161 cm bred, så passet dette perfekt. Vips hadde jeg et sted å plassere bilder som har ligget og ventet på nettopp dette. For det er, synes jeg, ganske lurt med slike lister: Man kan kjapt skifte ut bilder uten å få en hel masse hull i veggen - hvilket er kjedelig, særlig når man har tapetsert gangen helt selv (se innlegget om oppussingen her).

Bildene på veggen er forøvrig, fra venstre: 1) Våre navn (mitt og Han's) i kinesisk kalligrafi, kjøpt i Singapore's Chinatown for fem år siden. 2) Min trøstegevinst fra Pia's blogglotteri. 3) Et etsy-kjøp fra november. 4) Et fotografi fra Singapore tatt på 30-tallet.

Men det er kun denne uka, kanskje noe helt annet kommer på veggen neste uke?
For øvrig har jeg et lite tips: Bilde nr 2 og 3 har IKEAs velkjente Ribba-ramme, men passepartout'et passet ikke til motivene - for rundt 50 kr fikk jeg en rammemaker til å skjære nytt, tilpasset passepartout til begge rammene. Adskillig finere enn å ha et passepartout som ikke passer og adskillig rimeligere enn å få rammemakeren til å lage hele rammen.

PS! Har du husket å melde deg på min give away som har trekning på søndag? Klikk her for å komme til innlegget

3 kommentarer:

 1. "Viktig melding"!:

  Eg invitere te BLOGGTREFF (på kort varsel)! ;o)

  Hadde vore sååå gøy om me kunne fått te å treffast!!!

  Spre budskapet :o)

  http://kreativimpulsiv.blogspot.com/2010/08/bloggtreff-pa-kort-varsel.html

  Fin hyllelist forresten :o)

  SvarSlett
 2. Lurt med sånne lister. Og så synes jeg dere fikk imponerende mye ut av en smal gang, det ble veldig fint!

  SvarSlett

LinkWithin