tirsdag 24. august 2010

Bursdagskrone - bli inspirert og lag selv

En av de virkelig flotte tingene ved å ha bursdag når man er liten, er krona man får - ofte i barnehagen. Jeg måtte bare dele med dere denne fantastisk flotte guttevarianten som min kjære kusine Therese har laget. Therese jobber i barnehage og er utrolig kreativ; maler på fritiden, syr og støper såper - blant annet. Therese er svært kreativ og kunne beriket bloggverdenen, men hun har ikke noen blogg. Så da må jeg skryte litt av henne.
Krone
Stilig guttekrone
Det som (dessverre) ikke synes på bildet er baksiden, som er laget som små spisse trær. Og i traktoren sitter bursdagsbarnet.

Et lite søk på nettet viser hvilket fantastisk utvalg som faktisk finnes i dette relativt smale temaet: Bursdagskrone. Og jeg synes nok at de man lager selv er best - så her er et knippe idéer...

Prinsessekrone av doruller - bilde fra Lilla A
Selv falt jeg for disse søte små prinsessekronene laget av doruller og dekorert av de små selv - fra überkreative lilla a som også har laget en fremangsmåte. Dersom du vil ha kule og annerledes ideer til ting å gjøre med de små er dette virkelig bloggen for deg!

Prinsessehatt i filt - lag den selv etter fremgangsmåten til Skip to my Lou
Om du ønsker en variant verdig en prinsesse, er kanskje denne noe for deg (bilde over). Har du riktig god tid, kan du kanskje lage en til hele selskapet... Fremgangsmåte finner du her.

Bursdagskrone i filt - kan varieres i det uendelige med andre farger og annen pynt. Etter mønster fra Juicy Bits.
En annen, evigvarende variant laget i ullfilt er denne - som går til både gutter og jenter: Her kan man gå bananas (eller ikke) med farger, pynt og tilbehør. Fremgangsmåte finner du her.

Så da gjenstår det bare å ønske deg en dag kronet med hell... eller bursdagskroner. Ditt valg!

1 kommentar:

  1. Så fin! Er så artig for ungene når de gjør litt ekstra ut av det. Mine to begynner desverre å bli i største laget for hjemmelagde kroner :)

    SvarSlett

LinkWithin