tirsdag 20. april 2010

Små votter med blomster

Jeg har strikket søte, små votter som matcher luen jeg strikket i helgen, også disse har fått små blomster strikket etter den minste blomsten i denne oppskriften. Bladet fant jeg på selv..

Vottene er strikket på to pinner 2,5 mm i hhv hvit og grå Mor Aase baby, ribben er strikket i grått (som du ser) da dette garnet er temmelig mye mykere enn de ensfargede garnene i samme serie. Blomsten og bladet er også strikket i Mor Aase baby.

Oppskriften er funnet i SandnesGarn's Tema 21 "Det første året".

Uten mat og drikke....
Innimellom har jeg laget oksegryte med Guinness, oppskrift finner du på side 20 i "Glad i mat" (klikk på linken for e-blad) - kjempegodt og enkelt å lage - du må bare ha litt tid for den skal koke i to timer, foreslår hjemmelaget potetmos med hvitløk til... Forøvrig synes jeg gratisbladet Glad i mat er kjempekjekt, masse gode oppskrifter og fine forklaringer!

Og akkurat nå står det deig til Ingers rugbrød til heving - Theodor syns det er stor stas å få være med å bake, helle oppi ingredienser og generelt sett være i veien. Brødene går ned på høykant, med skorpe og det hele (for Theodor sin del, mammaen er flink og spiser alltid skorpa).

3 kommentarer:

  1. Så søte votter! De likte jeg :)

    SvarSlett
  2. Dette settet er bare nydelig:-) Herlig liten detalj med blomsten og bladet!

    SvarSlett
  3. For et nydelig sett med fantastiske blomster!

    SvarSlett

LinkWithin