tirsdag 6. april 2010

Noen skatter fra Thailand

Det ble ikke så mye shopping i Thailand - men det ble da noe. I tillegg til diverse leker, piratbukser, bomullsskjorter og sko (bl.a noen skikkelig kule Crocs, originale utrolig nok, til både meg og Theodor), kjøpte jeg stoffer og matbokser på det lokale markedet i Bang Niang. Her selges det meste - fra små skilpadder til hagedammen, mat i alle varianter, blinkende leker og duftende blomster. Masse inntrykk og lukter!

Jeg kjøpte 14 lengder á 2 m vakre stoffer til den svimlende summen av 150 baht/stk (30 kr) for de flotteste og 100 baht/stk for de enklere (20 kr). Jeg har ingen umiddelbare planer, men ser for meg at de kan bli artige lappetepper og/eller sommerkjoler kombinert med ensfarget stoff....

Jeg kjøpte også en bolle i aluminium med vakkert utstanset motiv - litt sånn styggpen - og to matbokser med hhv to og tre beholdere. Disse har jeg allerede brukt og de var UTROLIG kjekke!

Planen var å kjøpe mer kjøkkenting men vi ble overrasket av skikkelig monsunregn - det var bare å søke tilflukt og håpe på at det hele gikk over. Vi (min svigerinne og jeg) tok tilhold i en bar og drakk hver vår caipirinia - vi ble forsøkt sjekket opp av en tysker, før vi innså at regnet ikke ville gi seg med det første og fikk etter å ha blitt SØKK våte kapret en taxi (pick-up med tak og benker på lasteplanet) og kommet oss hjem til hhv mann og barn.
Når jeg kom hjem til velfylte (overfylte muligens) kjøkkenskap innser jeg at det kanskje var like greit....

1 kommentar:

  1. Merete Nicolaisen7. april 2010 kl. 23:15

    Jannike, æ glede mæ til å se stoffan du har kjøpt i Thailand. Å så likte æ de matboksan :)

    SvarSlett

LinkWithin