tirsdag 26. oktober 2010

Some day I'll fly away....


Jeg har hatt bursdag (javisst.. det har blitt forbigått i stillhet) - én av gavene var et gavekort på en lokal butikk; Hjerterom by Inko: De har masse flott, bl.a klær fra Odd Molly, ting fra Pip Design mm. Og så har de smykker....
Da jeg var innom der i dag kom jeg over noen knusbedårende øredobber i sølv; Ringer med englevinger. Og de kjøpte jeg!! Jeg er litt usikker på merket, det er mulig det er MarMalaid.Øredobbene er fra Senze of Joy - se mer her.


Så jeg må få si tusen takk til mine fine svigerinner - det var midt i blinken. Hvordan kunne dere vite at jeg ønsket meg nettopp de?

Så nå ifører jeg meg mine vakre englevinger og farer videre med lette vingeslag inn i bloggverdenen. Eventuelt tilbake til virkeligheten og rydder litt. Vi får se hva det blir til.

2 kommentarer:

  1. Åh, de øredoblene var bare nydelige. Har vært på hjerterom selv i sommer da vi var nordover (kjenner hu ene som jobber der) å skulle så gjerne hatt litt flere penger på konto akkurat da. De har jo såå mye fint.

    Håper du hadde en fin bursdag :)

    Laila

    SvarSlett
  2. tante janikke dette er tiril hvordan der det du starter med og legge opp løkker eller hva det nå enn heter. ps jeg setter stor pris på om du svarer på min blogg...... altså www.strikkerikke.blogg.no

    SvarSlett

LinkWithin