tirsdag 12. oktober 2010

Dyr i tiden

Kanadisk hjortehode pryder trappegangen vår...
Onkelen til min kjære har solgt hytta si og lurte på om ikke vi ville ha et hjortehode han hadde tatt med seg fra Canada, da han seilte på de syv hav i hine hårde dager. Og dét ville vi jo. Og det ene fører det andre med seg - nå har man fått smaken på dyr... Men kuskinnet jeg kjøpte for mange år siden på NK i Stockholm har blitt forvist til loftet.

Sengetøy fra danske By Nord
Jeg skulle gjerne hatt sengetøy fra by nord.. Veldig gjerne. Og det finnes både i juniorstørrelser og voksenstørrelse. Du får bl.a kjøpt det på Hviit - til hhv 440/870 kr settet. Og dersom du vil supplere får man kjøpt sofaputer og glasshåndklær også:

Uglepute fra By Nord
For å matche kan man sette opp noen paneler fra Scandinavian Surface' nye kolleksjon 'Woven' som ble lansert på 100% Design i London forrige måned.
Fra venstre: 'woven tree light' - 'woven tree dark' - 'slipper wolf' - 'woven tree light'
Panel Piece fra Scandinavian Surface - her Green Silk og Reindeer
Og for at man SELV skal matche kan man ta turen innom Unni Strands Epla-butikk og kjøpe t-skjorter og tilbehør med dyreprint til hele familien..
Smekke fra eplabutikken Strand - kr 125,-

Ha en dyrebar aften!

3 kommentarer:

  1. For et flott hjortehode. Heldig du. :)

    SvarSlett
  2. Ja man kan bli så riktig så dyrisk på både kropp og i heim og dagen. Er litt tøft- bare det ikke blir for mye. Har planer om å lage putetrekk med sauedamene mine selv. Villdyra våger jeg ikke ta inn i hus. ;)

    SvarSlett
  3. Har aldri sett så fint hjortehode før!!Det var bare kjempesøt!!Sukk!Sånn vil jeg også ha...Ja,heldige du!

    SvarSlett

LinkWithin