fredag 8. oktober 2010

Overpriset gress

Mamma har lenge ønsket seg Normann Copenhagens flotte vase fra serien 'Grass' - vasene kommer i tre størrelser og jeg fant ut at mamma skulle få den største (for den er nemlig ikke spesielt stor). Så når jeg var i Oslo (for den finnes ikke her i Harstad) skulle jeg kjøpe den til henne: Jeg dro til House of Oslo og Illums og fant den der. Kr 599.

Noen dager senere, fortsatt i Oslo, gikk jeg innom Hay i Hegdehaugsveien. Der hadde de samme vasen. Til kr 499.

Kan noen være brydd med å forklare meg hvorfor butikker som Illums og f.eks Kvist mener at det er helt ok å ta (mye) mer enn andre for samme produkt?! For jeg synes nemlig ikke at det er helt ok.

Tips!
Dersom du har lyst på en slik vase, og ikke bor i nærheten av en butikk som har det - kan jeg tipse om nettbutikken til Hay: http://www.hayshop.no/. Mye fint og rask levering.

2 kommentarer:

 1. Stilig vase!

  Måtte innom Hays nettbutikk for å se på "gressprisen" der. Og der tok de 299 for den minste, 399 for den i midten og 549 for den største. Greit nok! Men se størrelsene på vasene da:

  "SIZE
  Small: H:13 cm
  Medium: H:13 cm
  Large: H:13 cm"

  Jeg tror jeg bestiller den minste, jeg! ;)

  SvarSlett
 2. Ojoj.. Ser her at de tydeligvis har endret pris siden jeg var der (for en uke siden). Høyden er lik, men størrelsen er forskjellig: Det er ikke mye du får plass til oppi, de er laget rundt et lite rør der det kun er ett i den lille, to i mellomstørrelsen og tre i den store. I ett sånt rør får du kanskje plass til to prestekrager

  SvarSlett

LinkWithin