onsdag 2. juni 2010

Strikket amigurumi = HURRA

Jeg kan ikke hekle. Men det er noe jeg har lyst til å lære meg - spesielt pga alle de fantastiske amigurumi-mønstrene som finnes. Men nå kommer det hvert øyeblikk en bok med STRIKKEDE amigurumi-figurer. YAY"Knitting Mochimochi" av Anna Hrachovec med mønster til 20 mer eller mindre gale figurer. Jeg vil ha en slik bok. Du får den hos Tanum til den latterlige prisen av kr 127. Snart. Håper det er kjempesnart. Jeg vil ha den. I mellomtiden får jeg kose meg med nettsiden til Anna: Mochimochiland.com.


Kom forøvrig over denne strikkeboken også. Den vil jeg ha. Den også. Strikkeboka "The Knitted Odd-bod Bunch" av Donna Wilson fra Skottland. Sinnsykt kule figurer!!! Jeg har faktisk oppskrift på én av de (reven som sitter i treet), har imidlertid ikke fått strikket den enda, men jeg skal gjøre det. Javisst!!! Prisen er ikke så ille den heller - kun kr 136,- (på Tanum.no såklart).

Kan man noengang få nok (strikke)bøker? Et rungende NEI er selvsagt svaret.

6 kommentarer:

 1. Oi, den boken så lekker ut. Her e heklekunsskapene no begrenset så jeg har heller ikke prøvd meg på noen slike figurer,men vil gjerne prøve å strikke noen ja:)
  Og man kan helt klart ikke få for mange strikkebøker (selv om min bedre halvdel ikke helt forstår vitsen med alle disse bøkene og bladene...hihi)
  Ha en fin sommerdag :)

  SvarSlett
 2. Du som er blitt så flink til å strikke på ETT år, har INGEN problemer med å lære deg å hekle! Dessuten er det kjempegøy, for det går så fort med disse små amigurumiene...men jeg er selvsagt helt enig, strikkede dyr er også morsomme! Og tanum skal jammen meg få en bestilling fra meg også snart =) Takk for gode boktips!

  SvarSlett
 3. Ja, disse figurene er jo bare kule! Takk for tips!

  SvarSlett
 4. oioioi, nok e herlig MÅ HA tips fra deg, tusen takk!! Denne havner nok snart i det bedårske hjem, ja. Fant ut at den hekla nederlandske eikebeskytteren i innlegget litt lenger nede var litt eksklusivt dyr, så jeg får prøve meg på et plagiat, det burde da gå ann å få til noe med i alle fall samme funksjon ved å se på bildene?

  Perfekte tips, altså, you make my day! (o:

  SvarSlett
 5. duBedåre: Er det noen som kan få til noe slikt, så må det være deg. Gleder meg til å se resultatet :-D

  SvarSlett
 6. Tusen takk for boktips:-) Dette ser ut som bøker for meg:-)

  SvarSlett

LinkWithin