torsdag 24. juni 2010

Jeg har sydd min første lue

Jeg har hatt mye å holde på med denne uka, med jobb og med dugnader på kveldene (vi maler grendehuset), men i kveld hadde jeg "fri". Og så fant jeg ut at jeg skulle forsøke å kopiere en lue Theodor har, så jeg fant frem en av mine gamle gensere som jeg har sølt på og klippet til. Først én - der jeg glemte å ta høyde for at kanten bør ha en avrunding - og så en til, der det hele gikk adskillig bedre. Nå gjenstår det å se om den passer til Theodor, den ser at for stor ut, men jeg er fornøyd med patentet.

For å pynte litt, og for å teste ut tekstiltusjene mine, tegnet jeg noen monstre på den - passelig skummelt. Stoffet er ikke helt ideelt å tegne på, og som vanlig hadde jeg ikke tålmodighet til å skisse først så det midterste monsteret ser ut som han har en hel haug med brystvorter på kroppen.. Forhåpentligvis tenker ikke småfolk på slikt.

Det blir nok fler, jeg må finpusse litt på mønsteret og velge et mer elastisk stoff en t-skjortestoffet. Så får det heller være at maskinen jeg har ikke har det beste utvalget på overlock-sømmer. Selv jeg innser at man ikke kan ALT utstyr i ALLE hobbygrener....

9 kommentarer:

 1. Utrolig tøff lue! :)
  også er du kjempeflink til å tegne:)

  SvarSlett
 2. Kjempestilig lue!

  Du er så utrolig flink til å tegne! :)

  SvarSlett
 3. Den lua faller helt sikkert i smak hos eieren! Og må si meg enig med de andre, du tegner kjempebra! Smertefull erkjennelse at man ikke kan ha alt av utstyr ja...

  SvarSlett
 4. Kjæmpe stili hua! Du e så flink! :o)
  Vibeke

  SvarSlett
 5. Så tøff den ble da! Skulle ønske jeg kunne tegne sånn....

  SvarSlett
 6. Kjempekule monstere! Du er jommen god til å tegne!

  SvarSlett
 7. Tar du bestillinger?? Den ble dritkul! Selv om man ikke kan ha alt av hobbyutstyr, så syns jeg det er mektig urettferdig at noen er utstyrt med så fantastiske tegneegenskaper...jeg kan jo ikke kjøpe meg det! ;0)

  SvarSlett
 8. Ja tar du bestillinger??
  En sånn en hadde passet perfekt på William sitt hode ;)

  Lua ble kjempetøff og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne tegne halvparten så bra som deg!

  SvarSlett
 9. De monstrene ble jo kjempestilige! Flott lue!

  SvarSlett

LinkWithin