onsdag 9. juni 2010

Hekta på stoff

Et barnerom med alt tilbehør sydd i stoff fra www.stof2000.dk

Jeg vil så inderlig gjerne sy litt barnetøy og barnerelaterte ting - men jeg får liksom ikke tiden til å strekke til. Men en dag skal jeg gjøre det, det er HELT sikkert. Jeg har store planer om å få sydd noen av tingene i boka Sikksakk. Frem til da, får jeg nøye meg med å drive litt research. Og nettbutikkene her i Norge (les: http://www.stoffogstil.no/) sine ting ser man jo overalt nå... For deg som vil handle lokalt har http://www.tamo.no/ en god del stoff og tilbehør som er morsomme. Og vår gode venn, den gule kjempen (IKEA) har jo endel flotte barnetekstiler.

Her er noen tips på ting man kan finne dersom man peiler inn søkene til våre naboer over kjølen: Danskene er jo som kjent så gode på design.

Stoffet Ugly dolls fra www.stof2000.dk til Dkr 69,95 per meter - jeg har faktisk noen brett med disse artige karene kjøpt hos fantastiske Paperchase i London, gjensynsgleden var stor.

Nettbutikken http://www.stof2000.dk/ har et fantastisk utvalg og ikke minst, masse mønstre - noen av de er gratis. Og sånt liker man jo. Det er også endel sytips der, for oss som så gjerne vil men ikke het vet hvordan man får det til.

Og så har de økologisk bomull fra Gaia og Co - dersom du ønsker å sy økologiske klær. Og det vil man vel, i disse tider!

Eksempler på gratisoppskrifter fra www.stof2000.dkI nettbutikken www.stofogstuff.dk finner man også et rikholdig utvalg av fantastiske stoffer, bånd og tilbehør.


Sopper, polkadotter og små gnomer - for et stoff!! - fra www.stofogstuff.dk - Dkr 32,25 per 25 cm.

Bukse til en liten tøffing sydd i stoffet Wheels fra http://www.stofogstuff.dk/ - dette får du også kjøpt som materialpakke

I nettbutikken www.malika-rosa.dk finner man masse designerstoff fra både USA og Japan - bl.a har de Amy Butler sine stoff. Og med utvalg av barnestoff og retrostoff, er jeg for min del solgt. Mye lekker!
California Dreaming fra Free Spirit - hos http://www.malika-rosa.dk/Ugler i metervis - fra www.malika-rosa.dk 
 
Nuvel, en kikk på kontoen noen dager før lønning burde kurere min stoffavhengighet raskt. Men jeg vil nok ha disse sidene i bakhodet...... Og skulle du trenge litt inspirasjon kan du jo ta en titt på disse bloggene her (mye gratis mønstre og fremgangsmåter):
Jeg har forøvrig besøk av min kusine denne uken, så det blir litt tynt på bloggfronten for min del. Ha en stoffri uke - om du klarer?!

2 kommentarer:

  1. Åååhh, Jannike du er bare gull. Hvorfor skal man bruke tid på research når det beste oppslagsverket er Smuleblogg? I min "dette skal jeg gjøre når vi flytter hjem-liste" står det flere steder; "se Smuleblogg". Syns dette begynner å bli litt morsomt, men poenget mitt er at du er et unikum når det gjelder å finne flotte nettsteder og å komme på egne ideer! Takk =)

    SvarSlett
  2. Kjenner til problemet. Jeg har en stor bunke stoff liggende fra siste bestilling fra stoff og stil. og der ligger den... Ja,ja... vi får belage oss på at vi kanskje får tid til å sy til barnebarna?

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett

LinkWithin