tirsdag 15. juni 2010

Jeg har hamstret ullundertøy

Ved en tilfeldighet kom jeg over salg på Safa's ullundertøy til barn på salg hos min lokale Obs! (jeg må virkelig slå et slag for den butikken - den er gull verdt) - kun kr 49,- per del!!! Så nå har Theodor fått tre sett med marineblå longs og trøyer i 100% ull, og to naturhvite longs i ull-silke blanding (20% silke og 80% ull) til den trivelige summen av totalt kr 392,-.

Jeg har ikke vært borti Safa tidligere, så jeg er litt usikker på kvaliteten men det kjennes mykt ut og ser bra ut. Søkte litt på nett og fant ut at Safa's ullundertøy ikke var så godt for små som reagerer på ull - men det gjør heldigvis ikke Theodor, så der er vi berget. Vi har noen antiskli strømpebukser fra Safa som har holdt fasongen godt (med unntak av at sklifeltet på knærne stort sett havner nede på leggen), så det lover jo bra. Størrelsene er romslige, men jeg syns nok at spranget mellom størrelse 80/90 og 100/110 er vel stort. Nuvel, da har han det jo en stund.
Kommentar 17.06.10: Da har undertøyet vært i bruk og størrelse 100/110 var riktignok litt stort til en tass som vanligvis bruker størrelse 98, men det satt fint og ved å brette opp ermene på trøyen satt det perfekt. Virket litt stivt, så det blir spennende å se hvordan det oppfører seg etter vask.

Nå kan jeg pakke bort alt det som har blitt for smått (hvilket vil si alt, med unntak av to sett), og fylle opp med nytt! Hurra

5 kommentarer:

 1. Vi har hatt noen safa ullstrømpebukser og de har vært helt SUPRE!!

  SvarSlett
 2. Oi oi oi! Høres ut som jeg må av gårde på Obs i morgen den dag - takk for tipset!

  SvarSlett
 3. Vi har en ullbody fra Safa, og den er NYDELIG. Fin i kveliteten og svært tøyelig, så den har holdt lenge. Skulle gjerne hatt flere, men tror kanskje de har sluttet å lage bodyer.

  SvarSlett
 4. Hmmm... så at de hadde ull-silke bodyer i størrelse 60 og 70 på OBS her i Harstad. Ikke større størrelser - men de så store ut.

  SvarSlett
 5. hei hei tante janikke dette var en veldig fin blogg klem tiril send meg gjerne noen bilder av Theodor jeg savner han veldig.jeg savner dere alle det oppe håper vi ses snart igjen klemmer fra tiril! gjerne les bloggen min også!!!!!!!

  SvarSlett

LinkWithin