torsdag 18. februar 2010

Med et strøk maling

Med huset så fulgte det to hvitmalte teaksenger med tilhørende nattbord - malingen var passelig gulnet/grånet og så ikke spesielt innbydende ut. Både sengene og nattbordene hører til inne hos Theodor. I forigårs fant jeg ut at jeg endelig skulle gjøre noe med det, og la ut på tur og kom hjem med fire 0,5 L bokser med maling i glade, guttefarger. På bildet ser du både før- og etterbilde (av den ene kommoden, den andre er identisk).

Hovedfargen heter Atlantis og har kode S0540-B10G, så fra toppen og ned; S0560-G30Y, S2060-B70G og S1560-R90B. Alle fargene kommer fra Jotun og er malt med den nye vannbaserte tre- og interiørmalingen. Den er ikke like holdbar som den oljebaserte, men lukter svært lite og ikke minst: Man kan bruke samme pensel på alt sammen - bare å skylle av. Flott for latsabber :-D.

Det neste som står for tur er sengene - men da skal jeg vente til det blir varmere ute slik at jeg kan stå i annekset: Det blir for stort å ha stående inne, med en (svært) aktiv krabat løpende rundt.

5 kommentarer:

 1. Å, så tøft! Selv om jeg blir mer og mer glad i hvite møbler er det godt med noen fargeklatter innimellom - og spesielt på barnerom!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Dette ble skikkelig bra! Hadde tenkt å gjøre noe lignende om jeg bare fant en kommode å gjøre det med! Du er flink!

  SvarSlett
 3. Marthe: Fargeklatter hører så absolutt barnerom til. Og selv om rommet til Theodor har vært pent med sine lyse vegger, beige/dus tilbehør - så er han nå stor gutt og trenger litt pangfarger. Kan jo ikke bare være på mine premisser? :-D
  Og kjære Fargebarn: Plutselig er dagen der når du ser kommoden - og vips så står du der med malerkosten i hånden. Det er jo ikke vanskelig, bare et tiltak å sette igang...

  SvarSlett
 4. For en stilig fargekombo! Takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min :) Og takk i lige måde! Helt utrolig hva du får til når jeg ser at du lærte deg selv å strikke via nett for et år siden..! Har så lyst til å lære meg å strikke ordentlig selv, men foreløpig har det mest avanserte denne vinteren blitt perlestrikk, hehe.. Det er ikke mye tålmodighet med oppskrifter her huset ser du :)

  Ønsker deg ei fortsatt fin uke!

  SvarSlett

LinkWithin