onsdag 3. februar 2010

En god start på dagen

Etter å ha våknet etter nattevakt åpner jeg døren og på trappa har postmannen lagt både pakke fra Pickles og katalog fra Stoff & Stil. Hvilken lykke!!!!

Garnene fra Pickles.no er delvis betalt av gavekortet jeg var så heldig å få. Det er ett nøste med Pickles Mohair Silk - myyyyyykt og med det beskrivende og vakre fargenavnet Kirsebærblomst - laget av 80% kid mohair og 20% silke. Så er det fire nøster med Abuelita Baby Merino i fargene (fra toppen) Skumring, Bennetton, Appelsin og Karri. Garnet er tynt og kan erstatte f.eks. totråds nøstebarngarn eller New Zealand lammeuld. Jeg gleder meg til å finne på noe å strikke av dette - har en viss idé...

2 kommentarer:

 1. Fått stoff og stil katalogen her også.. Blir nok en del shopping derfra ja :).Og så skal jeg driste meg til å bestille fra
  pickles - mange fine farger! Har forresten bestilt og fått nydelig garn fra 123knit - skal bli barnehageullkjole til lillesnuppa. hilsen ho i grønnebakkan ;)

  SvarSlett
 2. Artig å se at du hadde bestilt nesten de samme fargene på garnet som jeg fra Pickles. Det kom i posten i går - og vist fram på bloggen i dag.
  I dag skal jeg ha en date med stoff og stil katalogen! Har venta for lenge med å bestille tidligere, og da var mye av det jeg skulle ha borte.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett

LinkWithin