mandag 15. februar 2010

Et lite slag for min lokale garnbutikk

Jeg har tidligere skrevet om min lokale favorittbutikk; Lillings. Lillings ligger i gågata vis a vis Kaffistova og er absolutt verdt et besøk - om du nå da skal ha forvirret deg hit til Vågsfjordens perle (les: Harstad).
Innehaveren er en koselig dame som mer enn gjerne deler sin kunnskap med deg - hun har bl.a vist meg hvordan jeg skal lage hæl uten hull og senest; hakking. Så jeg handler garnet mitt der og håper det bidrar til å beholde en spesialbutikk i en liten by - så på nettet bestilles kun det som ikke er å få tak i her....

Hvordan er din lokale garnbutikk?

3 kommentarer:

 1. Heisann! Her i Alta har vi en superfin garnbutikk, Kilden. En av mine venninner som strikker MYE mener det må være en av norges beste. Veldig kjekt å handle når en kan kikke, kjenne og få god hjelp! Helt enig at en må slå ett slag for butikkene og ikke bare handle på nett.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hvis du skal la arvingen male på lerret er det lurt å maskere kantene (hvis du bruker lerret på blindramme) slik at de fortsatt er hvite og fine etterpå!! Her i huset har guttene malt bilder og gitt til besteforeldre til bursdag/jul!!

  SvarSlett
 3. Hei hei!

  For en finfin blogg du har. Vet du, jeg var i Harstad under festspillene og besøkte Lillings for første gang. Jeg er nok litt der du var for et år siden, sånn rent strikkemessig. Har nettopp blitt mamma og samtidig helt vill etter å kunne lage vakre små babyklær. Akkurat nå er det bukse på tapetet.

  Gleder meg til å følge deg videre!

  -Tine

  SvarSlett

LinkWithin