søndag 21. februar 2010

Litt søm og litt strikk

Jeg fikk i kveld besøk av ei venninne og sammen hadde vi et aldri så lite symøte: Hver vår symaskin og hvert vårt prosjekt. Hennes langt mer omfattende enn mitt: Hun sydde kjole til sin lille skatt, mens jeg sydde en liten snorpose.

Snøreposen er etter samme mønster som den forrige, med stoff kjøpt på salg: Ytterstoffet er fra et putevar fra Jysk (hele settet kostet kr 25), mens innerstoffet er fra en duk kjøpt på KID (kr 20) - med silkebånd fra Søstrene Grene (til kr 5,44 for hele rullen). Ikke allverdens til kostnad, med andre ord. Posen ble liten (ca 15x15 cm) og passer nok som gavepose til ei lita (eller litt større) jente. Til slutt limte jeg på en liten bit "homemade" bånd som jeg fikk av venninne min - hun hadde kjøpt det på Panduro.

Jeg har også fått brukt opp siste rest av garnet etter pixielua - det gjensto ca 10 cm tråd når jeg var ferdig. Sokkene er etter mønster fra Garnstudio og du finner det her. Sitter fint på foten! I stedet for 3x3 vrangbord, strikket jeg 2x2.
Og vips var nå garnlageret blitt tre fire nøster slankere (3,25 brukt på lua og 0,75 på sokkene) - jada, da har jeg ca en kvadrullion nøster igjen... Men mange bekker små, ikke sant?

9 kommentarer:

 1. Jeg elsker det sengetøyet fra jysk. Har det i senga til lille nurket vårt. =) Stilig pose!

  SvarSlett
 2. Så produktiv du er! Kjempefine ting du har laget:)

  SvarSlett
 3. Jeg har det samme sengetøyet bare i blått til Theodor, men det er ingen liten pike i sikte her så da får det bli poser :-D

  SvarSlett
 4. Så gøy og inspirenede blogg!!!:)

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar hos meg! Jeg ser ikke hvorfor din blogg skal krolle seg om du legger inn koden rett under det feltet med tekst og etter siste kommentaravslutning (/*) - hos meg fungerer det iallefall supert! Haaper du finner ut av det - rart det skal funke hos meg og der jeg fant tipset ellers :)

  SvarSlett
 6. Naa ble det kjempefint hos deg! Jeg synes det er saa fint med rene linjer i bloggen :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk for tips, Blomsterpiken: Det ble veldig bra :-D

  SvarSlett
 8. Helt enig i at blank er bedre enn blå. Men med koden min skal navbaren dukke opp når du fører musen til det området, men holde seg skjult ellers. Gjorde ikke din det? Gøy å kunne hjelpe, forresten!

  SvarSlett
 9. Hei. Fant bloggen din via noen andre blogger. Jeg likte den så godt at jeg har linket til den fra min, håper det er greit. Helt ny i denne bloggeverden, så gøy å få med seg hva andre blogger om o.l.

  SvarSlett

LinkWithin