lørdag 22. oktober 2011

Ullvask


Jeg har kjøpt en flaske med ull- og silkevaskemiddel fra Maison Belle. Vaskemiddelet lukter jasmin og kanel, noe som høres merkelig ut men det lukter godt, og akkurat passelig når vasken er tørr (ikke like sterkt som den rosa Milo'en). Så langt har jeg bare forsøkt vaskemiddelet en gang og det fungerte utmerket - deilig lukt og det ble rent. Klærne som ble vasket var ikke flekkete, så det er uvisst hvordan flekkfjerningsegenskapene er.

Maison Belle er et økologisk spesialvaskemiddel spesielt utviklet til sarte materialer som ull og silke, og fjerner effektivt blod og rødvin uten bruk av enzymer, blekemiddel eller fosfater. Kan brukes både til maskin- og håndvask - en flaske skal holde til 20 maskinvask eller 30 håndvask, avhengig av vannets hardhetsgrad.

Har du noen erfaringer med andre ull- og silkevaskemidler enn de vanligste (Milo - med og uten parfyme, Neutral etc)?

5 kommentarer:

 1. Ser fin ut! Hvor fikk du tak i den?

  SvarSlett
 2. Jeg bruker Nøstebarn sin, veldig fornøyd med den. Har også prøvd en olivensåpe fra Helios beregnet på ull og såpe, grei nok, men fikk klager på at den luktet så sterkt og rart... (verst når tøyet var vått.)

  SvarSlett
 3. Hei du.
  Jeg sitter og søker etter informasjon om Pergo Quickheat, og ser at dere la dette i entreen for et par år siden. Hvordan er dere fornøyd med det nå etter noen år?

  Hvis du ikke har lyst til å svare her, kan du gjerne sende meg en mail på kanover@live.no

  Prøvde å følge epostlinken i profilen din, men der finnes det ikke noen adresse under linken i "Send meg gjerne en epost" :-)


  Mvh
  Kari Anne

  SvarSlett
 4. Jeg har foreløpig bare brukt milo... Lurer på om jeg kanskje bare skal fortsette med den... siden jeg ikke vet bedre er det bra nok :P

  SvarSlett

LinkWithin