onsdag 19. oktober 2011

Med litt maling og beis fikk hytta nytt bord


Vi har arvet/overtatt et gammelt hyttebord, et som er akkurat passe stort: Plass til fire stoler. Stilen er akkurat slik jeg ville ha; de man får tak i butikken er stort sett 2 m lange - for langt for vår lille hytte. Lykken var derfor stor når vi fikk dette!
(Bildet viser før/etter og er dessverre tatt i lampelys, men hadde ikke tid til å vente på perfekt fotolys - bare perfekt maletid som jo er på kveldstid).

Jeg vasket bordet med salmiakkvann, lot det tørke og malte deretter to strøk med Jotun's nye supermaling Supreme Finish, i fargen 'Metropol' - samme som stolene som skal brukes til. Bordplaten har jeg beiset ett strøk med Jotun Lady Interiørbeis i fargen 'Drivved'. Jeg strøk på et tynt lag beis og dro deretter over bordplaten med en fille for å få av overskytende beis.

Jeg er kjempefornøyd med resultatet - for prisen på maling og beis har vi nå fått et kjempefint hyttemøblement, og alt av møbler er gjenbruk: Stolene fulgte med hytta, krakken er etter farmor og farfar og bordet er etter gammelonkel. Koselig!
Nå gjenstår det bare å få fraktet møblene tilbake til hytta....

4 kommentarer:

 1. Superfint! :)
  Når er det duket for hyttebesøk?

  SvarSlett
 2. Moro med gjenbruk, billig er det også. Bordet ble fint det! Kos deg på hytta.

  Hilsen Gry K

  SvarSlett
 3. Det ser veldig fint ut (klikket for stort bilde!), og du har god grunn til å være førnøyd! Gjenbruk er supert, og med et lite malingsstrøk ser det jo som nytt ut!

  Med ønske om en fin høstdag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett

LinkWithin