fredag 21. oktober 2011

Tips til julegaver? Ny strikkebok...

Jeg er medlem av Tanum's Hobbyklubben, og forrige måneds hovedbok var den nye strikkeboken 'Strikkelyst': En bok fullpakket med potensielle julegaveprosjekter. Både til store og små. Oppskriftene består av både småprosjekter (luer, votter, sokker og barneplagg) og noen "større" prosjekter (gensere til voksne, etc).

Så dersom du er ute etter enkle julegaveprosjekter, er dette et stalltips. Selv har jeg ikke fått strikket noe fra boken enda (jeg fikk den på mandag), men jeg har et par prosjekt på listen - bl.a. noen små tovede votter der jeg planlegger å bruke restegarn etter den påtenkte storproduksjonen (nuvel, tre par må jeg få til) av prinsessetøfler. Og så må jeg si at jeg hadde sansen for gjenbruks-delen i boka: Gamle, utdaterte ullgensre toves og klippes deretter til såler for hele familien. Smart!
Forøvrig har det allerede kommet ut noen rettelser på noen av bokens oppskrifter, og på den måten kan du faktisk få oppskriften på et par fine, relativt enkle russelester/-sokker: Jeg kunne tenke meg å prøve disse, kanskje vil du også? Oppskriften finner du her. Se forøvrig Gyldendals side om boken her, der du får to andre oppskrifter fra boken.
Dagens tips fra meg!

2 kommentarer:

  1. Veldig kjekt med julegavetips og gratis russesokkeoppskrift, Takk for tips og God Helg:-)

    SvarSlett
  2. Gode julegavetips taes alltid i mot med takk :) Ha en fin helg :)

    SvarSlett

LinkWithin