søndag 16. oktober 2011

Stoler til hytta

På hytta fulgte det med tre gamle stoler, ikke den peneste fargen kanskje men med sjarmerende form. Jeg tok med meg stolene hjem sist vi var der og nå står de her nymalte og venter på returen. Hjemme hadde jeg en gammel krakk etter mine besteforeldre, som nå har skiftet farge og nå skal fungere som den fjerde sitteplassen rundt bordet (som også skal males).
Stolene før.... i en rødbrun farge med høy glansgrad
Jeg malte dem i Jotuns farge 'Metropol' , med den nye malingen Supreme Finish (glans 40) og jeg kan skrive under på at den malingen er suveren. Det er mulig at det er litt som å kaste perler for svin å bruke en så fancy maling på gamle stoler fulle av hakk, men resultatet er upåklagelig (på tross av hakk).
Ferdig resultat - sammen med en gammel krakk som også fikk en omgang med malerkosten
Vedrørende fargen er jeg kjempefornøyd - en mørk muldvarpfarge: Grått med litt brunt i. Jeg tror den vil passe perfekt til den nye veggfargen ('Hvit Lin' fra Jotun) og de nye gardinene i brun lin. Forøvrig er fargen best gjengitt på bildet rett over.
Vinduene mangler maling.... her sees også en stol i opprinnelig farge
En liten snikkikk på hytta, der vi nå har malt vegger og tak i stua/kjøkkenet. På veggen har vi fargen Hvit Lin fra Jotun, SENS maling i glans 30. Jeg gleder meg til å bli ferdig, men det er en stund igjen. Ulik turnus og en stor mage er litt i veien for snarlig ferdigstillelse. Men vi har tid! Og drømmer.

1 kommentar:

  1. De bei knall bra! :o) Syns nu litt av sjarmen e hakk her og dær... Flinke Jannike! :o)
    Vibeke

    SvarSlett

LinkWithin