søndag 11. september 2011

Vårt lille fristed

Vi har kjøpt hytte - ei lita rød hytte helt nede i strandkanten. 44 kvm med lykke - og endel jobb. Uten strøm, med utedo og sommervann. Men den er vår - eller vil bli det iløpet av få dager. Kontrakten er signert og vi venter på overtakelsen. Fargeprøver gjennomgås i hodet, sammen med innredningsdetaljer. Men mest av alt gleder jeg meg til tid sammen med familien, en liten gutt som gledesstrålende blir våt i strandkanten mens han leter etter skatter....
Møblene følger med - og selv om sofaen og stolene ikke er spesielt gode å sitte i så er de i fin stand. Sjarmerende. De får nok bli. Gardinene derimot, de må vike. Og panelet blir malt.

Jeg gleder meg til å sette i gang. Og til å vise resultatene - underveis. For vi skal ta det over tid - ingenting MÅ gjøres med en gang, så vi skal ta oss tid til å nyte. Dersom jeg ikke blir bitt av basillen. Du skal ikke se bort i fra det...

6 kommentarer:

 1. Grattis med hytte!! Og jeg er, som Lise over her, tja... "litt" misunnelig;)

  SvarSlett
 2. Så deilig med hytte:) langt unna dere selv bor? Kos deg med oppussing, gleder meg til å følge med.

  SvarSlett
 3. Fantastisk vakkert! Nord-Norge er så fint. Vi har også kjøpt hytte nylig, og nå gleder jeg meg til å bli inspirert av dine oppgraderinger! Du skal ikke se bort fra at det blir endel herming hos oss.

  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 4. Ser ut til å være et nydelig sted dere har fått hytte. Gratulerer!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med hytte! Ser kjempefint ut. Lykke til med oppussing... Håper dere får mange koselige dager der. Nord-Norge er flott!!

  SvarSlett

LinkWithin