torsdag 29. september 2011

Buskehale - og valgets kval


Jeg kom over disse fantastiske tekoppene/telysestakene; Mugtail Cups og bare måtte dele. Slike vil jeg ha. Selvfølgelig på hytta. Veldig kjekt å ha fått en hytte som man kan fylle opp med underfundigheter som disse. Selv har jeg planer om å kjøpe de hos Hjerterom by Inko (kr 179/stk), men jeg vet at man allerede nå kan forhåndsbestille de hos nettbutikken Cornelias hus (kr 159/stk).
Koppene kommer i fire ulike design (hare, hjort, ekorn og katt), laget av porselen og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Når vi nå først er i dyreriket - og blant serviser - må jeg innrømme at jeg også er dratt mot de fantastiske dyrekoppene Hidden Animal. Også de til hytta. De finnes i tre ulike design (bjørn, rev og ugle) og koster rundt 249 kr/stk. Du får kjøpt de bl.a hos Cornelias hus (jeg må innrømme at jeg er ganske misunnelig på de som bor i Trondheim og har tilgang til denne butikken 'live').

Magiske ting for små (og store) barn.....Jeg kjøpte forøvrig to putetrekk til overnenvte hytte når jeg var i Oslo i helgen - på H&Ms flaggbutikk i Hegdehaugsveien (den øverste etasjen er H&M Home). Så nå blir det mykt og godt å sitte i sofaen - mens man beundrer halvveis ferdiggrunnede vegger og sparklet (og ikke malt) tak. Det går sakte fremover, men det går fremover!

1 kommentar:

  1. De var vel søte!! :) skriver slike opp på ønskelista jeg også :)

    SvarSlett

LinkWithin