lørdag 17. september 2011

Mykeste Milo

Siden jeg første gang så oppskriften Milo har jeg likt den og igår gikk jeg til innkjøp av oppskriften. Den koster ca 29 NOK og er kun for denne vesten, men du får den da i størrelser som strekker seg fra nyfødt til 6 år - og med mange varianter på flette-delen (jeg valgte horse shoe). Oppskriften er lang og godt forklart, med masse bilder. Ikke bortkastede penger, med andre ord. Forøvrig er dette et raskt, lite strikkeri - iløpet av to korte kvelder var den ferdig.

Jeg strikket den i det mykeste garn; Silkbloom fra danske BC Garn i 45% morbærsilke og 55% merinoull. En raus adventsgave fra min mor (jeg tror jeg i alt fikk rundt 6 nøster i ulike farger).

Essensielle fakta
Oppskrift: Milo av Georgie Hallam
Størrelse: 3 mnd
Garn: 1 nøste Silkbloom fra BC Garn i fargen ib02 (kremgul)
Pinner: 4 mm (jeg brukte hhv Addi 30 cm metall og 40 cm bambus rundpinner)

Nå venter jeg bare på at mottakeren skal komme ut - terminen er om tre dager, kjønn ukjent.
Oppdatering: Det er ikke MIN mageboer som skal ha denne, men en annen liten tass (som har kommet og viste seg å være en jente) - min lille tass har termin 2. januar og jeg håper h*n blir inni magen en god stund til.

6 kommentarer:

 1. Så spennende! En slik vest kommer godt med til en høstbaby :) Lykke til!

  SvarSlett
 2. Har sett flere slike miloer rundt om kring, veldig fine :)

  SvarSlett
 3. Jeg har jo milodilla! Minsten ligger nå og sover i vognen i sin milotunika, la ut maske ri sidene og strikker den lengre, supert plagg over body og tights. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Har også forelsket meg i dette mønstert, og variasjonsmulighetene er store, så denne kommer du nok til og få masse glede av, både vesten og oppskriften! Lykke til!

  SvarSlett
 5. ÅÅÅhh så spennende! All mulig lykke til - og nyt tida framover!

  SvarSlett
 6. Fin vest! Og, først og fremst, lykke til med barseltid! Så bra at den lille nye har holdt seg i magen helt til nå, og ikke kommet så tidlig som Theodor gjorde!

  Kristin

  SvarSlett

LinkWithin