mandag 12. september 2011

Det går mot vinter - og vinterdress

Det går ubønnhørlig mot vinter - og dermed vinterdresser. Og Theodor trengte en ny, de vokser sånn disse små. Jeg vet av erfaring at danske Mini A Ture er bra og lykken står som kjent den kjekke bi: Fantastiske Lykke og Lukas har hatt introduksjonstilbud på MINI A TURE - 20% rabatt. Jeg var ikke sen om å kjøpe en vinterdress, lue og votter i en herlig brunfarge.
Fin lue med deilig fleecefor - forøvrig det samme som i dressen og vottene.
En kollega har tre barn og alle tre har brukt Miniature oppigjennom - og de har gått i arv: Uten nupper og synlig slitasje. Sånt liker man! Og med en unisex-farge som brunt kan den vesle i magen arve - uavhengig av kjønn.

Fine votter - med stropp som festes til hempe på dressen. Theodor hadde like i fjor - i motsetning til de andre så var hans sjelden våte
Skulle du være så uheldig å ikke bo i nærheten av Lykke og Lukas, selges de bl.a hos Høstbarn (som etter sjekk viser seg å ha de beste prisene blant nettbutikkene). Vær obs på at størrelsene er små/normale - du kan fint gå opp en størrelse: Theodor på 3,5 passet AKKURAT i størrelse 4 år og kan vokse litt i størrelse 5 år.

2 kommentarer:

 1. Ja tenk at det snart er tid for dress igjen:(
  Jeg har alt hatt vinterposen i vognen til lillegutt..

  Tusen takk for give awayen som dumpet oppi postkassa mi lørdagen..
  å skriften din er bare vanvittig stilig:)

  ha en flott kveld

  klem fra Lill

  SvarSlett
 2. Man vet at det er skutt på sommeren når bloggerne viser fram vinterklærme! Denne dressen var utrolig fin, elsker fargen! da er det vel bare for mamman å lage ullbukser og ullgensere til å ha under dressen, da? ;)

  SvarSlett

LinkWithin