fredag 23. september 2011

Body i kasjmir - en annen versjon


Ytterligere en body har sett dagens lys - også denne tiltenkt til den lille i magen (som etter planen skal komme ut 2. januar). Denne gangen har jeg brukt Fragaria Bergins' mønster Benjamins voksebody - et mønster som er flittig strikket inne på Ravelry.
Jeg må imidlertid innrømme at jeg synes strikkingen var kjedelig... muligens fordi jeg strikket med for glatte pinner (PT metallpinner) og dobbel tråd med tynt kasjmirgarn som underveis floket seg ganske mye. Jeg er glad jeg har 30 cm rundpinner, for jeg ser for meg at å strikke denne bodyen på strømpepinner hadde vært (unødvendig) knotete. Jeg gikk tom for garn i det jeg skulle begynne på halskanten, så jeg måtte gå over til beige der. Samme garn.
Her ser du bodyens to sett med knapper i skrittet - dette gjør at bodyen kan brukes lenge (forhåpentligvis)
Gleder meg til å prøve bodyen på, men må nok innrømme at jeg holder en knapp på omslagsbodyen til så små skatter. Beklager forøvrig dårlige mobilbilder, men skulle jeg få tid til å publisere før jeg tar helg ble det slik. Dukken er en Baby Born - 44 cm lang, så bodyen bør passe en nyfødt helt fint. Hvorvidt den vil passe en 5 mnd gammel baby er en annen sak - størrelsen er nemlig 0-5 mnd....

Essensielle fakta:
Oppskrift: Benjamins voksebody av Fragaria Bergin (alias Cecilie B. Ditlevsen) - størrelse 0-5 mnd
Garn: Lace soft pure Cashmere, hovedfarge Coffee og
Pinner: 2,5 mm og 3 mm PT rundpinne 30 cm, metall
Knapper: Sorte knapper kjøpt på salg hos Stoff & Stil.

Nå blir det forøvrig stille her inne noen dager: Jeg og Theodor drar til mamma/mormor/Majorstua noen dager (vi skal bl.a snikkikke på babyen og se om vi klarer å se kjønn - 3d ultralyd imorgen formiddag).

2 kommentarer:

  1. Denne bodyen har jeg også strikka, men den har ikke fått noen mottaker enda. Er enig med deg at den var noe kjedelig å strikke - i tillegg tror jeg det kan bli knotete å kle på! Men fin, det er den :)

    SvarSlett
  2. For en investering da!! den kan jo være med på sykehuset og brukes som første plagg, tenk for en luksus for den lille <3

    SvarSlett

LinkWithin