onsdag 30. mars 2011

Oppskrift på strikket lammekostyme


Etter henvendelser fra noen lesere av bloggen, har jeg oversatt strikkeoppskriften 'Child's Lamb Costume' til norsk. Jeg strikket kostymet til Theodors første karneval og det av en stor suksess.

Margot Stevens versjon av kostymet

Denne oversettelsen finner du nå på Ravelry (originaloppskriften finner du her på Ravelry)! Tusen takk til snille Margot Stevens som velvillig deler denne fantastiske oppskriften med oss alle.

Skulle det (fortsatt) være feil i oppskriften; ta kontakt så får jeg rettet opp originalen - alle feil tar jeg på min kappe!!

Kostymet er forøvrig et raskt strikkeprosjekt med dobbel, tykk tråd og 15 mm pinner - alldeles knusbedårende og slettes ingen vanskelig sak! Størrelsen er en elastisk 3-4 år og kan enkelt økes/minkes til rett størrelse. Lykke til!

7 kommentarer:

 1. Takk for at du har tatt deg tid til å oversette oppskriften, og legger den ut! Kommer garantert til å strikke denne til neste års karneval :)

  SvarSlett
 2. Åh, wow!! Og jeg som tenkte jeg skulle sy lammekostyme, har kjøpt ull-stoff og alt - kanskje dette blir prosjektet istedenfor? Kuult!

  SvarSlett
 3. Søteste jeg har sett! Ble helt i godt humør jeg!

  SvarSlett
 4. Utrolig søtt! Så flink du er som har oversatt oppskriften :D
  ønsker deg en en fin kveld
  /myr

  SvarSlett
 5. Det er helt fantastisk jo! Et sånt et vil jeg strikke til karnevalet neste år:D Så flaks for meg at vi alltid har dyretema i vår barnehage. Tusen takk for at du delere :)

  SvarSlett
 6. Dumpet innom denne, tilfeldigvis. Fantastisk søt!

  SvarSlett

LinkWithin