søndag 13. mars 2011

Tilbake i Norge


Etter 15 deilige dager i Thailand er vi atter tilbake i gamlelandet. Vi har hatt det virkelig skjønt og varmen har gjort godt. Theodor har storkost seg med bad og sol hver dag! Dette er Theodors tredje gang i Thailand - og vår femte: Fjerde gang i Khao Lak, som ligger ca 45 min nord for Phuket flyplass. Vi elsker stedet..... og skal tilbake til neste år.

God bok
Jeg tok med strikketøy, men det ble ikke strikket én maske på turen - i stedet ble det lest bøker, mange bøker: Intet mindre enn syv stykker. Av disse vil jeg anbefale (på det varmeste) hhv "Alene sammen" av Abraham Verghese og "Pinnsvinets eleganse" av Muriel Barbery. Og dersom du, som jeg, liker sci-fi av typen "daVinci koden" vil jeg også anbefale "Angelology" (eller "Englelære" som den heter på norsk) av Danielle Trussoni - det kommer (heldigvis) en oppfølger, og boken skal filmatiseres....

Men nå må jeg gå: Jeg skal maskere og male på soverommet. Vi har nemlig hatt snekkere her mens vi var borte og soverommet har blitt nytt. Nytt gulv, ny isolasjon og nye vegger, nytt tak. Ja, det meste. Bilder kommer!!

1 kommentar:

  1. Velkommen tilbake, høres ut som om dere har hatt en fin ferie.
    ha en fin dag
    /myr

    SvarSlett

LinkWithin