onsdag 16. mars 2011

Oppussing av soverom - del 2

Oppussingen går fremover (se første innlegg her): Veggene på soverommet er ferdig malt - i en nydelig grå-lilla farge med NCS-koden S4005-R20B, som forøvrig er veldig lik Jotuns farge Lys aubergin. To strøk viste seg å være nok, så det holdt med et 3-liters malingsspann. Jeg hadde selvfølgelig kjøpt to..... Nuvel, man finner vel alltids noe annet å male! Og jeg må si at jeg synes veggplatene ble mye penere etter å ha blitt malt: Den litt plastaktige følelsen er borte og det ser virkelig ut som ordentlig panel!

Jeg har kjøpt inn nye sengelamper, 2 stk Goa vegglampe Bohus. Taklampe sliter jeg med: Det er nemlig kun 2,12 under taket, så noen stor/hengende lampe blir det ikke plass til. Og tro meg: Det finnes ikke mange pene plafonder.. Men det blir nok en råd med det også! Har du tips til lamper som passer til overnevnte vegglampe blir jeg særs takknemlig!

Nå gjenstår det å sy gardiner (her veier jeg for og imot å fóre gardinene), montere innredning i skapene og innrede - sistnevnte er jo selve bonusen!!!


Man må jo ha musikk mens man holder på, og da må jeg innrømme at denne her går på repeat: Night Air av Jamie Woon. Still gjerne opp bassen litt.......

3 kommentarer:

 1. Så fint det blir! Flott med sånne mettede gråfarger sammen med hvitt. Og kjenner til problemet med taklamper - enten stygg plafond eller dunke hodet i lampen...

  SvarSlett
 2. Kjempefin og lun farge du har valgt på veggen der, den skal jeg notere meg i inspirasjonspermen min!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så lekkert det blir!
  Del gjerne resultatet om du finner lampe. Jeg sliter med nøyaktig samme problemstilling i et rom som ligner en del.

  SvarSlett

LinkWithin