onsdag 13. juni 2012

Vel overstått dåp

Da var den over.. dåpsdagen. Den kom og gikk i et virrvarr av gjester, kaker og flotte gaver! Den siste av de tilreisende gjestene dro i dag, huset er tomt og duren fra tørketrommelen eneste lyd å høre nå som dåpsbarnet sover formiddagslur nr 2 i dag.

Lokalet (grendehuset i bygda) ble pyntet som planlagt - dvs nesten: Det ble ikke klippet grener, siden det regnet og en av gjestene hadde pollenallergi. Jeg fant ut at å forsøke jakte på noe annet enn bjørk i regnværet i grunn passet meg dårlig. Så det ble "bare" små oppsatser, rosene ble kjøpt til medlemspris hos Plantasjen: kr 29,90 for 7 stk. Krute go', som de sier her i nord.

Masse kake ble det også, der selve dåpskaken ble laget av kona til gubbens kollega (hennes Facebook-side finner du her): Nydelig. Både av utseende og på smak. Cupcakes ble det også, med hjemmelaget kakepynt laget med utstikkerne jeg bestilte fra Etsy og vakre blomsterformer innkjøpt av den stolte mormor for minst 6 mnd siden (jeg har arvet min hang til planlegging fra et sted, må vite).
Vesle Anna fikk masse nydelig til dåpen; Nusselige smykker (bl.a 4 vakre søljer), sølvskål, en Moneyphant, fiskestang, bestikk, bøker og ei hoppeku. En god blanding, mao. Blant smykkene var den knusbedårende måsungen som du ser Anna har på seg på bildet - denne lages av en sølvsmed på Senja og har en nydelig historie bak, klikk her for å se mer om smykket.

3 kommentarer:

  1. Vel overstått dåp! Nydelig dåpsjente :)

    SvarSlett
  2. Så nydelig ei lita dåpsjente! Gratulerer på etterskudd :)

    SvarSlett
  3. Så fint det ble! Og snakk om fotogent dåpsbarn. Hun er veldig søt. Kristin

    SvarSlett

LinkWithin