mandag 4. juni 2012

Sommertopp

For to år siden skrev jeg ut Pickles oppskrift 'Søt sommertopp' - endelig har jeg fått strikket den. Jeg brukte Svale fra Dale garn, slik oppskriften tilsa (de har i ettertid endret til eget garn og til flere størrelser). Siden jeg har fått med meg at Pickles' oppskrifter ofte er litt små, strikket jeg den 3 cm lenger - godt er det, for den passer knapt til Anna: Hun blir 5 mnd nå 6. juni og oppskriften jeg har var oppført til 9-12 mnd.

Svale er forøvrig et nytt bekjentskap, jeg kjøpte garnet på salg til kr 17 pr nøste for et par år siden (!) og brukte det nå for første gang. Det delte seg meget lett (irriterende), men gir et mykt resultat. Sånn passelig fornøyd, med andre ord.

Essensielle fakta:
Mønster: Søt sommertopp fra Pickles, størrelse 9-12 mnd (link er til ny versjon)
Garn: Svale fra Dale garn
Pinner: 3,0 og 3,5 mm

Ønsker deg en fin-fin kveld - selv skal jeg gjøre i stand til barseltreff i morgen og dåp på søndag. Jeg er meget langt unna ferdig, for å si det mildt...

4 kommentarer:

 1. For en nydelig topp;) fargen var jo bare kjempefin;)

  SvarSlett
 2. Nydelig farge på en nydelig topp! Har erfaring med at pickles har en meget løs strikkestil, slik at strikkefastheten ikke stemmer med min overhodet! Vanskelig å beregne størrelse og utseende da.

  SvarSlett
 3. Nydelig topp i en flott farge :) Ha en fin uke videre :)

  SvarSlett
 4. superfin! pickles sin er jo også strikket på et helt pinnenr større enn det du har brukt, så det har jo endel å si..

  SvarSlett

LinkWithin