torsdag 7. juni 2012

Nye smekker og dårlig tid

Jeg har styrt (og styrer) i forbindelse med barnedåp nå til helgen, men jeg har fått sydd litt. Før jeg nå har måttet rydde bort symaskinen: Spisebordet skal nemlig fylle sin tiltenkte funksjon!

Ytterligere fire smekker har jeg laget og jeg har eksperimentert med fór og størrelse: De to smekkene i rosafarger er laget etter opprinnelig mønster, mens de to "guttesmekkene" er laget med annen størrelse og med annet type for, jeg synes nemlig de rosa ble litt store (passer nok fin-fint til litt større grisunger).

Guttesmekkene har et deilig, mykt stoff på baksiden: Et gammelt stripete dynetrekk etter en kollega. De andre stoffene er kjøpt iløpet av de siste tre årene fra litt forskjellige steder: Tamo, Panduro samt noen stoffbutikker på hhv Sortland og Larvik.

Hva skal jeg med guttesmekkene, sier du? Har ikke anelse... var moro å lage, bare. Nei, jeg får hive meg rundt og vaske litt på badet før storinnrykk i morgen. Og da mener jeg storinnrykk: 14 overnattingsgjester skal vi ha. Pluss oss fire. Nevnte jeg at vi har ett bad?

3 kommentarer:

 1. Veldig søte smekker, fine stoffer. Og så fin modell, da gitt!

  Lykke til med dåp! Du veit vel å sette alle de overnattende gjestene dine i arbeid? Gjør det, så har du igjen litt energi til å nyte dåpsdagen du også!

  SvarSlett
 2. Veldig fine smekker - kanskje jeg må hive meg rundt å få oppdatert litt på den fronten her også før lillebaby begynner med grøt?
  Lykke til med dåpen - alltid koselig å møtes, selv om det er litt stress med forberedelser. Sist vi hadde dåp var vi 19 stykker som bodde i huset - trangt men trivelig!
  Hilsen Marthe

  SvarSlett
 3. Stort lykke til med dåp og inntrykk! De BØR falle for blomsteroppsatsene. Hilsen Kristin

  SvarSlett

LinkWithin