onsdag 16. februar 2011

apps for små knøtt


Theodor er en racer på min iPhone og jeg har lastet ned flere spill til ham. Her er noen av favorittene hans (sålangt - utvalget er enormt):

Stor suksess med app'en Tozzle - massevis av puslespill
TOZZLE - puslespill for småtasser, 35 (!) ulike puslespill med animasjon og lyd. Theodor elsker det - vi prøvde først lite-versjonen (gratis), men oppdaget fort at dette var så stas at vi oppgraderte til fullversjonen (11 kr).
Talking Tom - en koselig gratisapplikasjon
katten TALKING TOM er en høydare, du kan bl.a. kose (og dytte) på katten, som gjentar alt du sier: Theodor har hatt flere krangler med den: Min mamma (katten gjentar: Min mamma), NEI! Min mamma... Applikasjonen er forøvrig gratis.

Du får 28 instrumenter å spille på med denne applikasjonen
Applikasjonen INSTRUMENTS! inneholder en hel haug med 28 ulike instrumenter/lyder som du spiller/lager lyd med enten ved å tappe med fingeren eller ved å riste på telefonen. Stor stas. Kostet rundt 6 kr. Vel anvendte penger.

Vær obs på at gratisapplikasjoner ofte inneholder reklame som er veldig lett å komme borti, særlig for små fingre. Det er greit å sitte i nærheten av den håpefulle når h*n spiller.... Vi lastet ned en fargeleggingsapplikasjon som var stor stas, men reklamen lå over deler av motivet konstant så små fingre kom stadig borti - nå er den slettet. Irriterende.

dypt konsentrert
Har du meldt deg på mitt blogglotteri? Gjør det :-D

2 kommentarer:

  1. Talking Tom er dritmorsom! :-D

    Stas at du er med på gibort-lotteriet mitt.

    SvarSlett
  2. Hørre rykter om at det e møkje gøy for voksne og, så kanskje det e på tide å skaffe seg ein sånn ein telefon ;o)

    SvarSlett

LinkWithin