søndag 25. juli 2010

En solskinnsdag


Det er nydelig vær her i nord idag - endelig. Og Theodor og jeg har vært på skogstur. Vi hadde med matpakke, frukt og juice og nøt turen storlig. Fordelen med å bo her på landet er at naturen er rett utenfor døren (det er den jo strengt tatt overalt, men du vet hva jeg mener). Så vi tuslet noen hundre meter langs veien og så inn en skogsvei. Og vips var vi helt alene i fin natur. Theodor spiste matpakken sin, bare salamien for pippippen måtte jo få brødet. Og det var helt i orden, for det er andre regler som gjelder når man er på tur.

Siden det uten tvil er jeg som tar mest bilder i familien, så er det få bilder av poden og mamma. Og det skulle vi gjøre noe med. Så jeg tok bilder av oss sammen. Ikke helt vellykket, men man får da en idé. Og se så flott hakene mine gjør seg på bilder!!!!

Og når vi så omsider tuslet hjem igjen, etter nøye å ha studert en liten bekk samt all sauebæsjen på fotballbanen, kom vi hjem til hagen i full blomst. Alt er mye senere her i nord, men det er jammen meg fint. Og finest av alle blomstene synes jeg akeleien er (de to øverste bildene til høyre)....

Så vasket vi bilen, som sårt trengte det (et ukjent antall flygedyrlik i grillen) - Theodor spylte litt mens jeg vasket bilen innvendig til slutt. Og da måtte jeg jammen spyle over bilen en gang til, for han hadde sørget for å sprute i grusen som igjen rikosjerte opp på bilen. Hurra. Og  når mamma så oppdaget at han hadde spylt kameraet mitt, ja da bar det rett i seng. Og der er han nå. Mens jeg egentlig burde vært ute og hatt litt alenetid sammen med en strikkebok og en kopp kaffe. Så nå løper jeg ut, mens det enda er tid. Håper jeg....

Håper du også har en dag full av solskinn,

3 kommentarer:

 1. Marianne Rossvoll25. juli 2010 kl. 15:25

  Så koselig dag dere har hatt! Blir en liten kompis disse små barna :)

  SvarSlett
 2. En aktiv og koselig dag dere har hatt! Jeg synes bildene av dere to sammen var sjarmerende. Det er gøy å ha noen sånne bilder også :)
  Håper vi alle får en ny soldag i dag.
  Lilli

  SvarSlett
 3. Hei og hopp! =D

  Du har nok ikke sett spor av meg her før, men det er fordi jeg nylig har funnet deg. Har tuslet litt sporløst omkring, og ble veldig glad i stedet jeg fant. Såpass at jeg faktisk sånn temmelig umiddelbart ga deg en Award. Så.. Tar du den imot, ligger den om venter inne hos meg. :)

  Ønsker deg og dine en super dag videre! :)

  Hilsen Huldrelevenet

  SvarSlett

LinkWithin