lørdag 1. mai 2010

Smuleblogg ett år


I dag er Smuleblogg ett år. Hurra. Her er en link til første innlegg - men jeg liker nok best det andre. Tenk at det bare er et år siden jeg begynte å strikke... så utrolig mye glede jeg har hatt av strikkingen. Og bloggingen. Og deres kommentarer.

7 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med dagen!!!! Du står på bloggfølgerlista mi, så jeg følger med på hva du driver med=D

  SvarSlett
 2. Hææææ?!? Har du bare strikket i ett år? Også lager du så mye fint? Nå ble jeg (enda mer) imponert! =) Jeg følger deg titt og ofte, kjempekoselig og inspirerende blogg du har! Grattis med dagen!

  SvarSlett
 3. Gratulerer gratulerer :) Hvis du har lært alt det på kun et år, så finnes det håp her for oss andre også :) Da kjemper jeg meg videre i strikkekurven. Ha en super dag :)

  SvarSlett
 4. Grattis med 1 års jubileum! Må si som de andre her at jeg er imponert over hvor mye du har lært på ett år. At du i tillegg deler masse av det med oss er jo også helt topp, har funnet masse inspirasjon her inne jeg. Gleder meg til å følge deg i året som kommer også.

  Laila

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 1-års jubileum:-) Jeg er blitt en trofast følger:-) Liker bloggen din veldig godt. Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med 1-års jubileet ditt og gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 7. Gratulerer! HUrra for deg og bloggen :)

  SvarSlett

LinkWithin