onsdag 12. mai 2010

Forslag til dåpsgave

Moneyphant av Georg Jensen

Klassikeren fra Georg Jensen har nå kommet i en ny variant: Sparebøssen Moneyphant. Utrolig stilig! Elefantflaskeåpneren (Øllefant) var den første i serien, og ble designet av Jørgen Møller og hans barnebarn i 1987. Senere har serien blitt utvidet med bl.a. nøkkelring (Nøllefant). Prisen ligger på 769 Nkr.

Jeg hadde i hvertfall blitt glad.... Et stilrent alternativ til de mange andre sparebøssene som retter seg mot dåpsbarn. Denne kan stå fremme i alle år, i motsetning til f.eks anda med lue og skjerf.

6 kommentarer:

 1. Rett og slett nyyyyyyyydelig! :)
  Guttene her i huset fikk traktorer til dåpen. Jeg synes de er søte nok, men denne var rett og slett vakker!

  SvarSlett
 2. Ja, den var bare kjempefin :) Hadde blitt kjempeglad for en slik ja. Mattias fikk en bil-sparebøsse da han ble født, og den er jo fin. Men moneyphant var jo bare nydelig!

  SvarSlett
 3. Den var helt nydelig ja:-) En perfekt dåpsgave spør du meg!

  SvarSlett
 4. Nei!!
  Håper du bare mener dette som et generelt forslag, ikke at du har planer om å gi det til f.eks en liten trønderjente neste helg, for det har igrunnen jeg gått og tenkt de siste ukene og:P hehe... men bortsett fra det så er den veeldig fin da...!
  stor klem fra veslesøsteret ditt:-)

  SvarSlett
 5. Tone: Du kan bare kjøpe. Jeg hadde allerede kjøpt servise (Kardemommeby-settet tror jeg) og sølje. Men kanskje du kunne lage en noen som jeg kunne kjøpe denne til? Hmmmmmm?

  SvarSlett
 6. Denne er nydelig! Kunne hatt den selv for å spare noen kroner ;)
  Blogglotteri hos meg! Bli med om du vil ;)

  SvarSlett

LinkWithin