søndag 1. juli 2012

Perfekt tilbehør

Jeg har strikket et par "sko" til Anna, som skal matche cardiganen. Hadde ikke kjøpt knapper til disse, men fant to liknende i mammas knappeglass.

Også denne oppskriften (jfr forrige innlegg om Eloise Eyelet Cardi) viste seg å være liten: størrelse 6-12 mnd, antar den å være maks 6 mnd. Men superenkel og rask oppskrift. Og veldig søte.
Anbefaler å legge til 5-6 ekstra masker på stroppene, disse ble trange - jeg måtte hekle en ekstra knappestropp... Dette hadde jeg visst dersom jeg hadde tatt meg bryet å lese kommentarene på Ravelry :-/ (noe som gjentar seg til stadighet - at jeg leser kommentarene ETTER at jeg har strikket noe).

Essensielle fakta:
Oppskrift: Baby Janes, gratis oppskrift fra Stitch Nation. Strl 6-12 mnd
Pinner: 4 mm
Garn: ørlite grann Austermann Alpaca Silk i fargen azure - samme som den lille jakken jeg har strikket til vesle frk. Anna

Avslutter med et bilde av Anna med cardiganen; Ikke mer enn akkurat passe, men veldig fin :) - selv om den lykkelige eieren på dette bildet ikke fremstår som spesielt lykkelig.

7 kommentarer:

 1. For et superfint sett! Og for en flott blogg du har! Jeg kommer tilbake :-)

  SvarSlett
 2. Nyydelig!!! "Skoene" var jo bare helt herlig!!

  SvarSlett
 3. Såååå søtt!! Nydelig liten tulle - og flotte strikkeklær ;)
  --klem--

  SvarSlett
 4. Supersøte! At jakka blir for liten fort, betyr jo bare at du kan strikke en til med god samvittighet;) Hvis du fortsatt er i Tønsberg må du kose deg i det fine været i dag :)

  SvarSlett
 5. Sokkene var jo bare kjempe fine!!! Og jakken! Modellen var jo bare nydelig!

  SvarSlett
 6. Den var supersøt på den fine modellen :)

  SvarSlett

LinkWithin