onsdag 4. juli 2012

Hundedager - en liten sommer gi-bort


Jeg har laget en knusbedårende hund. Det tok ikke lange tiden. Det er nemlig litt sånn juks: Det er en sømpakke fra chamue.de - ferdig trykket på stoff; bare å klippe ut og sy i sammen.

Anna liker sin nye, myke venn
Jeg syns den ble veldig søt og den nye eieren er fornøyd. Forresten kan man lage øynene som man vil (knapper, filt etc), men siden min nå er gitt til Anna som bare er 6 mnd tegnet jeg på øyne med sprittusj.

*** Give Away ***


Fineste Lykke og Lukas har gitt en sømpakke til utdeling blant dere fine lesere også! Dersom du også vil ha en hunde-sømpakke, trenger du bare å gjøre følgende:
 • Legg igjen en kommentar her
 • Lik gjerne 'Lykke og Lukas' på Facebook - og LOV meg at du drar innom dem dersom når du kommer til Harstad
Trekning blir 20. juli.

I god tid til hundedagene, med andre ord:
Hundedagene, eller røtmåneden, er etter vår kalender fra 23. juli til 23. august. Ifølge folketroen har mat lett for å råtne i denne perioden, og hunder har lett for å bli gale. (hentet fra Wikipedia)

12 kommentarer:

 1. Så søt ^^,

  Fiskermannen her opplyser om at det er mye 'drit i sjø'n' under perioden det er hundedager ;P

  SvarSlett
 2. Jeg er ALLTID innom L og L når jeg er i Harstad, så det er lett å love;)! ... og hunden så ut til å falle i god smak hos mottaker:)

  SvarSlett
 3. Skjønn jente! :-) Eg e me på trekningen, litt ferdigmønster hadde gjort seg! :-)

  SvarSlett
 4. Jeg vil være med og klaaaaaaaaaaart jeg liker Lykke og Lukas på facebook. Når jeg er i Harstad er et besøk der et must :)

  Anna er såååååååååå skjønn! Håper dere koser dere i 'sommer'været :)

  SvarSlett
 5. Så søøøt! Og ja - hunden var fin den også. Ser ut til å smake godt også :-)

  SvarSlett
 6. Den va bra søøøt;) har vært å førelska mæ i gresskarkjærne brødrene på lykke å Lukas, så e blitt oftar å oftar æ strekk innom:)

  SvarSlett
 7. Ferdigmønster hørtes praktisk ut for en fersking bak symaskina som meg! Foreløpig går det i opplegging av bukser og sying av dynetrekk.

  SvarSlett
 8. Klart jeg vil være med! :D

  SvarSlett
 9. Kul hund! Den vil jeg vinne!

  SvarSlett
 10. En sånn pakke må være midt i blinken for en med syskrekk. Jeg liker allerede L&L på FB, og er alltid innom der når jeg er i Harstad. Herlig butikk!

  SvarSlett
 11. Den så ut til å smake godt! :)
  Jeg blir gjerne med på trekning.

  SvarSlett
 12. Hunden så ut til å være veldig populær:) Har en liten gutt som sikkert hadde likt en sånn;) Så jeg er med på trekningen:)
  Sine

  SvarSlett

LinkWithin