tirsdag 24. juli 2012

Stoff til begjær

Jeg har et lønnlig håp om å få sydd litt mer. Så jeg har kjøpt mer stoff (mellom deg og meg: Jeg har mer enn nok fra før) - denne gangen hele veien fra Beijing i Kina, via Etsy-butikken stefaniexu.
Stoffene er i bomull eller lin, noen i en lin/bomullblanding. Det var helt klart problematisk å velge blant alle de fine stoffene som var, ikke lett å holde seg innunder tollgrensen på stusselige 200 kr (men det gikk). Hva det skal bli av dette stoffet er pr nå uvisst - det er nemlig ikke så mye av hvert stoff: En så kalt "Fat Quarter" - noe som tilsvarer ca 45x55 cm.

Dersom du har en god idé når det gjelder hva man kan lage av dette, tas det i mot med takk! Og har du gode tips til stoffbutikker på nett?
Dette er japansk kreppstoff - utrolig stilig effekt (kalles Japanese Bubble Cotton)
Jeg kan forøvrig anbefale nettbutikken - det gikk fort (kun 9 dager) og jeg fikk med noen små prøver på stoff som takk for handelen (selvsagt alt for små til å kunne brukes til noe som helst).

4 kommentarer:

 1. Takk for tips om butikk! De hadde mye fint :) Jeg prøver også å holde meg under grensa, men de gangene jeg ikke klarer det, ber jeg dem enten sende det i to pakker eller skrive at det er verdt litt mindre enn det er...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tollgrensen for gave er jo 1000, så om man kanskje får de til å skrive at det er en gave... om man tør

   Slett
 2. Jeg syr poser! raskt og takknemlig prosjekt, til gaver (fyll med litt småting), til leker små og store, alt som flyter rundt, sko, strikketöy, skittentöy, det meste! Kan jo sy sammen flere ruter også. Jeg syr dem oftest dobble med for, går raskest og da blir det litt mer hold i posen og finere å se på! kanal oppe med snor, Stoff og Stil har utmerkede snorer for sånt, man kan jo tvinne av garn også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips - skal absolutt vurderes. Har sydd et par poser tidligere og det er jammen kjekt!

   Slett

LinkWithin