torsdag 5. september 2013

redesign av handlenett

Det er alltid kjekt å ha et handlenett når man skal ha med småting til barnehagen - Anna har en barnehagesekk, men den blir sjelden brukt. Enklere med et nett.

Selve nettet kjøpte jeg på Søstrene Grene for ca 12 kroner. Men det er jo litt kjedelig... Så jeg tegnet en elefant svevende under en ballong på den ene siden og klippet ut et stoffstykke som dekket logoen på den andre siden.
(jeg ser jeg burde strøket nettet før jeg tok bilder, men skitt au: Skal noe bli lagt ut på bloggen må det bare gjøres når man har tid).

Selve ballongen er et stoff med litt vlieselin på baksiden for å få det stivere. Etter å ha strøket det på nettet, sydde jeg tungesting rundt kantene med matchende tråd. Og så broderte jeg med vanlige sting etter de tegnede strekene på elefanten og navnet.

På den andre siden monterte jeg først stoffet på en broderiramme, før jeg broderte navn med kjedesting og noen små figurer som jeg tegnet opp med tekstilpenn før jeg broderte etter linjene. Deretter strøk jeg på litt vlieselin, før jeg monterte stoffet på handlenettet med tungesting.

Det tok lengre tid enn jeg trodde (det ble veldig mange små sting), men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Så håper jeg den vesle eieren, som vil bære selv, også blir fornøyd. Forøvrig hadde jeg alt materialet liggende, naturlig nok vil gubben si med tanke på omfanget av mitt stoff/tråd/garnlager. Men du verden så kjekt det er å ha en masse, da kan man hive seg rundt når ånden er der.

Dersom du også vil gjøre noe liknende, er det pinlig enkelt å sy nettet selv... om du da ikke, som jeg, har et handlenett liggende. Oppskrift på enkelt handlenett finner du overalt på nettet, søk bare på 'tutorial shopping bag' eller 'pattern shopping bag'. Og du: Dersom du gjør det, legg igjen en kommentar så jeg får se!!!!

1 kommentar:

  1. Utrolig flott nett. Hvorfor ha sekke når man kan ha så fint nett :-)

    SvarSlett

LinkWithin