torsdag 12. september 2013

Malerskjorte

Theodor begynte på skolen nå i høst. Og på ukeplanen han fikk med hjem i går sto det "Ta med maleskjorte som kan ligge på skolen. Husk å skrive navn på skjorta". Maleskjorte?! Okei... Da var det bare å ta turen inn i skapet til far og finne en skjorte..

Ulempen med å ha en brannmann i hus er at det er få skjorter å velge mellom. Nuvel, det er vel strengt tatt den eneste ulempen. Så jeg dro med meg "fangsten" min og satte i gang.
De opprinnelige knappene på skjorten brukes til å kneppe malerskjorta fortsatt, men nå på ryggen
Krage og mansjetter ble klippet av (sprette?! hørt for tull, hvem har tid til sånn). Jeg klippet litt ned bak på skjorten (som nå ble foran) for å få bedre hals, men jeg ser i ettertid at jeg kunne tatt i litt til. Deretter sydde jeg på skråbånd rundt halsen (jeg sydde fin-siden inn, mitt naut) og sydde løpegang og trædde i strikk i armene, sånn at de skal sitte godt når man veiver rundt med maling og pensel.
Til slutt fant jeg frem et stoff jeg kjøpte for noen år siden hos Ohlssons tyger i Luleå: Med traktorer på. Jeg strøk på litt vlieselin og klippet ut en 'T' som jeg sydde på med tett sikksakk-søm.
John Deere er den kuleste traktoren. Ever. Og mora er fornøyd for dette da telle som merking?
Vips. Maleskjorte.

PS! Har du husket å melde deg på gi-bort'n som trekkes på søndag? Det kan du gjøre her

3 kommentarer:

  1. Kan ikke bli tøffere enn dette :-)

    SvarSlett
  2. Imponerende innsats for malerskjorta! Me andre berre bretter opp erma på fars gamle.... han får den flottaste av dei alle!!

    SvarSlett

LinkWithin