torsdag 12. september 2013

Malerskjorte

Theodor begynte på skolen nå i høst. Og på ukeplanen han fikk med hjem i går sto det "Ta med maleskjorte som kan ligge på skolen. Husk å skrive navn på skjorta". Maleskjorte?! Okei... Da var det bare å ta turen inn i skapet til far og finne en skjorte..

Ulempen med å ha en brannmann i hus er at det er få skjorter å velge mellom. Nuvel, det er vel strengt tatt den eneste ulempen. Så jeg dro med meg "fangsten" min og satte i gang.
De opprinnelige knappene på skjorten brukes til å kneppe malerskjorta fortsatt, men nå på ryggen
Krage og mansjetter ble klippet av (sprette?! hørt for tull, hvem har tid til sånn). Jeg klippet litt ned bak på skjorten (som nå ble foran) for å få bedre hals, men jeg ser i ettertid at jeg kunne tatt i litt til. Deretter sydde jeg på skråbånd rundt halsen (jeg sydde fin-siden inn, mitt naut) og sydde løpegang og trædde i strikk i armene, sånn at de skal sitte godt når man veiver rundt med maling og pensel.
Til slutt fant jeg frem et stoff jeg kjøpte for noen år siden hos Ohlssons tyger i Luleå: Med traktorer på. Jeg strøk på litt vlieselin og klippet ut en 'T' som jeg sydde på med tett sikksakk-søm.
John Deere er den kuleste traktoren. Ever. Og mora er fornøyd for dette da telle som merking?
Vips. Maleskjorte.

PS! Har du husket å melde deg på gi-bort'n som trekkes på søndag? Det kan du gjøre her

7 kommentarer:

 1. Kan ikke bli tøffere enn dette :-)

  SvarSlett
 2. Imponerende innsats for malerskjorta! Me andre berre bretter opp erma på fars gamle.... han får den flottaste av dei alle!!

  SvarSlett
 3. The ability to work from anywhere with an internet connection provides me with greater flexibility while traveling, whether it be to visit family, travel to watch my favorite sports on TV. I’m looking for this kind of flexibilty.

  바카라사이트
  온라인카지노
  카지노

  SvarSlett
 4. I think the restaurant which you told me in the letter is very interesting. I also like to eat out and I usually go to a restaurant for dinner with my family tiwce a month.,The food is deliciuous so we enjoy it very much. The service is also quick and frienfdly


  스포츠토토
  토토사이트
  토토

  SvarSlett
 5. Everything is very open with a precise explanation of the issues.
  It was really informative. Your website is useful. Thank
  you for sharing!  토토
  스포츠중계
  스포츠토토티비

  SvarSlett

LinkWithin