søndag 3. januar 2010

Sakte, men sikkert...


Sakte, men sikkert minker "haugen" med wip'er (work in progress) - endelig ble jeg ferdig med sokkene til bror. De skulle egentlig være julegave, men jeg hadde tatt meg vann over hodet når det gjaldt antallet hjemmelagede gaver og tiden det skulle lages på. Men nå er de altså ferdige. Nå gjenstår det bare en jakke til Theodor (og en tunika til meg) i haugen med uferdige prosjekter. Listen over planlagte prosjekter er imidlertid lang....

De er strikket etter oppskriften Enkel sokkeoppskrift til tynt garn fra Pinnsvindesign - den er gratis om du kjøper garn der. Var imidlertid IKKE fornøyd med tåen i den oppskriften og felte heller av med tre pinner, syns det ble bedre.

Garnet er kjøpt fra min lokale garnlanger; Lillings, det heter OnLine Supersocke Wellness 6-ply og inneholder utrolig nok Aloe Vera, jojobaolje og vitamin E. Det er ikke grunnen til at jeg kjøpte det, jeg syntes bare fargene var så fine... Det er litt garn igjen som forhåpentligvis holder til et par Saartje's booties. Nuvel, det kommer jeg tilbake til.

1 kommentar:

 1. Så flink du er som får unnagjort halvferdige prosjekter! Jeg har også noen av de... Men etter en lang strikkehøst kjenner jeg at jeg er litt lei... Så da går jeg og tenker på at jeg BURDE strikket, også gidder jeg ikke. Men dersom jeg ikke får gjort de ferdig nå, vil de ikke passe til neste år. (strikkedresser til ungene.)
  Huff... Nå har jeg i tillegg klart å begynne på et hekleteppe, og da er jo det mye gøyere:)

  Så flott at du hiver deg på nyttårsforsettet "mitt"!
  Dette kan jo bli spennende!
  Jeg har laget en ny kategori på bloggen som heter "foto". Planen er å legge ut bilder og ting og tang jeg lærer meg etterhvert!
  Så får vi se om det er en utvikling utover året!

  Heldig du er som har fått deg ny linse da!
  Jeg skal se etter en portrettlinse neste gang jeg er i byen. Har ikke lyst å bruke veldig mye penger på den, så håper det finnes noe brukendes til en ok pris!:)

  SvarSlett

LinkWithin