søndag 4. august 2013

På tampen av ferien... nytt soverom på hytta


I dag er siste feriedag - tre uker har gått fort. Den siste uken har vi vært på hytta og gjort ferdig kjøkkenet (som har stått lagret i 1,5 år) og vi har pusset opp et av de to knøttsmå soverommene.

Søte ugleknagger fra IKEA (Vandring) så små skatter kan henge opp klærne for kvelden
Tapeten kjøpte jeg på Byggmakker, en enslig (åpnet) rull som lå i en salgskasse: Svimlende 50 kr betalte jeg for herligheten. Så ble den lagt i en skuff i påvente av et passende prosjekt. Noen år senere ble den nå funnet frem og pryder den ene veggen - akkurat nok tapet. Tapetet heter 9760 Eco Tweed, og er en fibertapet som var veldig enkel å sette opp og skjulte små ujevnheter i underlaget godt.

Fargen er Jotuns 5081 Fabrikk og er en rest etter oppussingen av kontoret her hjemme for noen år siden. Jeg måtte kjøpe en liter ekstra (selvsagt, det er med maling som med restegarn: man har aldri akkurat nok), noe som kostet 160 kr.
Soverommet er ikke stort, men nå har vi plass til tre ekstra gjester!
Sengen er kjøpt brukt for 1.200 kr, men vi solgte den gamle som sto der for samme beløpet så der gikk vi i null. Jeg tenkte ikke over lengden på sengen når jeg kjøpte den og det viste seg (selvfølgelig) at den var for lang - Mannen måtte derfor frem med sag og bor og kappe av alle vangene 7 cm og borre nye hull for skruer og plugger. Stakkars... Jeg har planer om å male sengen, men den kommer aldri ut igjen nå, så da får det bli litt flekkvis maling på stedet. Til neste år. Eller kanskje aldri.

Alt i alt kom dermed oppussingen på hele 298 kr inkludert de to knaggene fra IKEA - pensler, sparkel, tapetlim etc hadde vi fra før. Ganske passelig! Nå gjenstår det å finne noen fine gardiner (som også kan stenge midnattsola ute) så er rommet temmelig klart.

Ha en strålende aften, med eller uten oppussing på budsjett

1 kommentar:

  1. Recrea Forte
    Hårtransplantasjon Pris
    Mister Mye Hår

    Kontakt Planta Hårfiber - for å holde deg oppdatert om bbestillingene og for å personifisere din kjøpserfaring. Recrea Forte, Hårtransplantasjon Pris, & Mister Mye Hår.

    SvarSlett

LinkWithin