onsdag 22. juni 2011

Utydelig og uskarpt, men likevel: Det fineste bildet

Her skimtes årsaken til at jeg har vært fraværende en stund: Vi venter en liten tass i desember, og selv om størrelsen er pitteliten så er effekten stor. Jeg har vært elendig i tre måneder, men nå ser det ut til at det værste har gitt seg.
Vi var på ultralyd på mandag og fikk se et lite hjerte som slo fort-fort og noen keitete sprell. Rørende. Og endelig kan man tillate seg å glede seg, for erfaringene har ikke vært så gode - men det skumle første trimester er nå passert. Selv om jeg vet at det fortsatt kan gå galt. Helt frem til fødselen. Og etterpå. Men jeg gjør det likevel, gleder meg altså.

Bilde av sparkepose hentet fra Ravelry (laget av Soulemama)
Så får vi se om kreativiteten kommer over meg igjen... Og du: Skulle du ha noen tips om hva man absolutt bør lage (både sy og strikke) til sånne småkryp, kom gjerne med de!!!! Jeg har i hvertfall kommet over en sparkepose som jeg godt kunne tenke meg å lage (gratis oppskrift funnet på Ravelry) - og en bilstolpose (gratis oppskrift funnet på Järbo).
Bilstolpose etter oppskrift fra Järbo
Håper du får en fantastisk dag - med eller uten strikkepinner!

10 kommentarer:

 1. Gratulerer med lille i magen :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer masse, god bedring med små-kvalmen osv ;)
  Gleder meg til å se masssssse babytøy bli til hos deg nå :) Desember-barn må jo ha masse godt og varmt tøy ;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye! Dette blir spennende, gleder meg til alt det strikkede babytøyet du etter hvert kommer til å vise frem her :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse med et lite nusk i magen!
  Ikke så morsomt å bli så dårlig, men det er jo så absolutt verdt det når man sitter med verdens herligste i armene.

  Det er jo så morsomt å strikke små babyklær! Gleder meg til å se hva du tryller frem :)

  SvarSlett
 5. Åh, gratulerar!! Håper formen din blir bättre i restan av tiden så du kan kose dig.
  Den bilstolpåsen stickade jag till min lille William och han hade den på hem från sjukhuset =) Han var otroligt söt i den, likte den massa.
  http://husrem.blogspot.com/2010/10/12-dagar-kvar-hentesettet-ar-fardigt.html
  Kram Anna

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Så hyggelig! håper resten av svangerskapet blir en god tid!

  Tja... tips til ny verdensborger? Jeg er glad i små vester til mellomfaser (ikke varmt, ikke så kaldt) et vakkert teppe eller to, omslagsgenser til de første månedene (siden mine to hatet å få noe over hodet de første mnd) ullbukse med lang vrangbord i livet, heldress i ull (vi brukte heldress til vognbruk og til bilsetebruk, så kjørepose ble droppet her)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse!! Håper formen kommer seg helt, og at du kan glede deg helt fram til fødselen, og lenge lenge etterpå! Lue og votter er omtrent det viktigste å strikke, for bittesmå desemberbabyer ligger stort sett dypt og godt innpakket i dyner, poser og tepper, så bare øyne og hender stikker opp i kulda...

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye og lykke til videre! Da blir det 2 desemberbarn på deg! Gleder meg til å følge med videre. Hilsen Sillan

  SvarSlett
 9. Gratulerer så masse :)

  For en spennende tid dere har i møte.
  Det blir artig å følge deg videre.
  Lykke til.

  SvarSlett
 10. Gratulerer !! Blir enda mer gøy å følge med deg nå, babystrikk er jo bare så morsomt og spesielt når eg kanskje får se dem på også fremover <3 Vi bruker mykeste myke jakke hele tiden til jenta vår! Fra myk start boken. En sparkebukse er hele tiden tilgjengelig og jentene er jo så søte med små sokker med pene detaljer i alle slags farger!

  SvarSlett

LinkWithin