torsdag 3. desember 2009

To gledelige ting!


Jeg over en oppskrift på chocolate chip cookies via Marta hos Livet på landet - hun skrøt veldig, så jeg tenkte jeg skulle prøve. Og godt var det - for de var virkelig gode. Oppskriften er litt mangelfull på selve kakelagingen så jeg kom frem til følgende måte:

La deigen stå kjølig en times tid slik at den blir litt enklere å jobbe med. Trill ut små kuler på ca 3 cm i diameter som du legger på bakepapirkledd stekebrett. Trykk de ut med fingrene til de er ca 1 cm tykke. Gi de litt rom rundt: De dobler størrelsen. Det ble ca tre brett med kaker. Jeg stekte de på likt ved 175 grader varmluft og i ca 15 minutter.

Og mens jeg knasker på ei lita kake beundrer jeg den fine konvolutten jeg fikk i posten igår:

Se på denne vakre konvolutten som har kommet til meg helt fra Taiwan, Kina!!! Den inneholdt de flotte bildene jeg bestilte på Etsy 25. november - raskt ekspedert med andre ord. Eksotiske frimerker og stempler... Bildene var kjempeflotte, så nå gjenstår det bare å finne passende rammer. Det aner meg at det blir en tur til rammemakeren.

2 kommentarer:

 1. Hei
  Takk for hjelpa med klokka..hadde feil tidssone:) Kan jo heldigvis ikke vite alt:) Deilig med Cookies..skal bake det jeg også..tror jeg:)Nå viser min tisdsone..spring i seng!!!Men jeg gleder meg til å se kunsten:)
  god natt:)

  SvarSlett
 2. Så bra at de ble vellykkede!
  Tror nok ikke at det er siste gang de blir laget her i huset:)
  Ser dine fikk litt finere utseende da:)
  Jeg satte de bare på brettet med ei skei, og da fikk de ikke så fin fasong:)
  Nå vet jeg hva jeg skal prøve neste gang:)

  Må også takke for fine og kloke ord på gårsdagens innlegg hos meg:)

  Ha en fortreffelig adventsfredag:)

  SvarSlett

LinkWithin