onsdag 9. desember 2009

Det er ikke godt å fryse


Det er ikke godt å fryse, så jeg har strikket en Breckenridge-hals i dobbel Miski (myyyyyyyk 100% babylama fra Du store alpakka). Med en gang jeg så denne oppskriften visste jeg at jeg bare måtte strikke den, er imidlertid ikke helt fornøyd: Skulle gjerne sett at den var litt bredere (lengden er fin), slik at den dekket halsen bedre. Men det er lett og gjøre noe med, neste versjon blir strikket med en kabelrepetisjon ekstra. Jepp, jepp - blir fint!


The naked truth: Ingen retusjering av dobbelthaken her i gården

Garnet skal iflg oppskriften være tykkelse "super bulky" og det, min venn, er ikke enkelt og finne. Det nærmeste jeg har kommet er Pickles Fat & Happy som har strikkefasthet 7x10 (!) og strikkes med pinne 10-12. Men prisen utelukket den - dessuten ville jeg ha 100% naturlig fiber... Så da ble det dobbel tråd.
10.12.09: Rettelse - det er ikke så veldig vanskelig, Garnstudio's Eskimo og Polaris passer begge strikkefastheten som trengs. Så neste hals blir i Eskimo - for (jøss, har'ru sett) det har jeg mange nøster av liggende nederst i kista. Man trenger ikke gå over bekken etter vann...

1 kommentar:

  1. Den ser kjempegod og varm ut, så du slipper nok å fryse nå :)

    SvarSlett

LinkWithin