onsdag 15. mai 2013

Miljøvennlig og hipp - javisst!!!

Jeg tipset de søte jentene på Lykke og Lukas om kule KeepCup: En miljøvennlig take away-kopp. Og nå har de kommet!!! Det er den største fordelen med å handle hos lokal butikk: Muligheten til å påvirke. Jeg kjøpte meg en i dag, denne her, på vei til lesesalen og ikke bare er den kul (og miljøvennlig), men også kjempegod å drikke av - og mye lettere enn kopper laget av glass/metall/porselen.

Det miljøvennlige aspektet er supert - etter 15 gangers bruk har du "spart inn" en papirkopp (som bare kan brukes en gang), så jo mer du bruker den, jo bedre er det for miljøet. Min blir nok værende i bilen (dessverre er ikke buss noe alternativ der jeg bor) og Lykke og Lukas skyller/vasker den for meg før de lager kaffen. Du kan også (selvsagt) vaske den i oppvaskmaskinen selv.

Dersom du ikke bor i Harstad og kan nyte byens beste kaffe hos Lykke og Lukas, kan du kjøpe koppen på nettbutikken deres og lage kaffen selv. Du finner utvalget deres her. Koppene kommer i 4 størrelser (XS, S, M og L) - den vanligste er nok M som er en akkurat passelig take away-størrelse (340 ml).
Det myke silikonlokket skyves til siden når du skal drikke, enkelt og greit!

Har du egen kopp når du kjøper take away? 1 kommentar:

  1. Hei!
    Så smart kopp! Håper dere har hatt en fin 17. mai og pinse så langt!

    Klem Cathrine :-)

    SvarSlett

LinkWithin