torsdag 4. april 2013

Når IKEA blir et folkekrav... fra ett folk (meg)

Det har lenge vært ønske om et IKEA i Nord-Norge. IKEA har luktet litt på Tromsø, men så langt har ingenting skjedd. Jeg har tenkt at det går helt greit å ikke ha IKEA her, det går greit å bestille på nett. Helt til jeg så noen av nyhetene som kommer nå i april. Nå vil jeg ha IKEA til Nord-Norge. I dag. For jeg vil ha et sånt vitrineskap... Fabrikör. Finnes i tre farger: Beige, lys grønn og grått. Jeg vil ha beige. I dag.
Siden ikke IKEA finnes her, må jeg slenge med en stol på bestillingen - nyheten Esbjörn er også sjeldent fin. To av den... I hvertfall én.
Ta en titt her på andre aprilnyheter fra IKEA. Send gjerne en mail til IKEA om at de åpne varehus i Nord-Norge også. Om du ikke bor her: Sympatisér gjennom å sende en mail.


1 kommentar:

  1. Hei, jeg støtter deg fullt ut, og forstår frustrasjonen. Etter 24 år i Nord-Norge (og mye kalging over mangel på IKEA), flyttet jeg sørover, og skulle møblere en hel leilighet. Turen gikk til IKEA 5 dager på rad, og hele leiliegheten så ut som en IKEA-katalog. Da gikk jeg faktisk lei IKEA en stund, hehe. Etter hvert har vi fått inn også andre ting, men IKEA er fortsatt suveren når det kommer til praktiske og billige løsninger, f.eks klesoppbevaring. Nylig kjøpte vi ny innredning til badet for bare 1000 kr.... Håper de tar til vett og får flere IKEA I Nord-Norge snart, f.eks Tromsø og Bodø.

    SvarSlett

LinkWithin