søndag 26. august 2012

Ny tilværelse: Student

Jeg har sommerfugler i magen. Mandag begynte en ny tilværelse: Jeg er student. Det er 15 år siden sist... Studiet er et samlingsbasert fulltidsstudie over tre år (bachelor) og jeg har planer om å jobbe 100% ved siden av - heldigvis er det enda en stund igjen til svangerskapspermisjonen er over (i november), så det blir en litt myk start.
laptop og babycall....
Det jeg prøver å si, om enn noe kronglete, er at det er meget mulig/høyst sannsynlig ikke den største aktiviteten her inne fremover. Jeg håper å være strukturert nok til at tiden som før ble brukt på strikking/sying/tegning nå blir brukt til studier, studier og studier. Men kanskje har jeg tid til dette innimellom? Krysser fingre....

Har du gjort noe tilsvarende (full jobb OG fulltidsstudie?) - skriv gjerne til meg og fortell om hvordan du la opp dagen/familielivet.

3 kommentarer:

 1. Da sier jeg: stort lykke til! Heia Jannike! Jeg har flere venner som holder på med det samme. Det ser ut til å kreve sitt av fritiden, men de virker til gjengjeld veldig fornøyde. Hva skal du studere? Spennende! Heia deg.
  Kristin

  SvarSlett
 2. Tok master på deltid mens jeg var i jobb første året og andre året hadde jeg svangerskapsperm. Det het deltid, men vi hadde 2 år og fire måneder på oss, så brukte 4 mnd mer enn fulltidsstudenter bruker.

  Det går nok litt ut over sosialt liv, men med knallhard prioritering får man tid til det meste. Har du fleksibel jobb så du kan tilpasse litt før innleveringsfrister etc?

  SvarSlett
 3. Min erfaring er at jo mer jeg har å gjøre, jo mer effektiv og strukturert blir jeg. Alltid tid til litt sosial aktivitet og håndarbeid uansett, men det går litt i perioder. Du klarer det sikkert kjempefint! Mer utdanning er alltid bra; lykke til :-)

  SvarSlett

LinkWithin